Friday, October 11, 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ



Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στο MEGA θα ήταν δυναμική. Το γεγονός όμως ότι επέλεξε για πρώτη καλεσμένη την Ρούλα Κορομηλά, δηλαδή ένα πρόσωπο αμιγώς τηλεοπτικό, που έστησε την πρωινή ζώνη στην ιδιωτική τηλεόραση και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από αυτή, καθιστά τη μάχη που ξεκινάει την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου grande, αλλά και αποκαλυπτική των προθέσεών του! Ο Πέτρος Κωστόπουλος προτείνοντας στην Ρούλα Κορομηλά να του κάνει ποδαρικό στο «Πρωινό mou» δείχνει διάθεση να συνδέσει το παλιό με το νέο και να δείξει μέσα από ένα άλλο πρίσμα την εξέλιξη και τη συνέχεια στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης στην κοινωνία της κρίσης!
Ταυτόχρονα καλεί μια γυναίκα που γνωρίζει πολλά χρόνια, που έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν (βλ. Alpha) και φυσικά ένα οικείο πρόσωπο για να μοιραστεί το άγχος της πρώτης ημέρας!
Επιπλέον οι συμβολισμοί που απορρέουν από το πρόσωπο της πρώτης καλεσμένης, δείχνουν τη διάθεση του οικοδεσπότη να… περπατήσει τη συγκεκριμένη ζώνη με σεβασμό και συντηρητικά απέναντι στο κοινό που την παρακολουθεί χρόνια

No comments:

Post a Comment