Sunday, October 6, 2013

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΛΟΡΙΝ ΧΙΛ



Διαφημίσεις Googleνευροχειρουργόςόγκος εγκεφλάλου δισκοκήληwww.zns.grΚλείδωμα ΠολυκατοικίαςΑυτόματο Κλείδωμα Πολυκατοικιών Κλειδωμένη Είσοδος όλο το 24ωροwww.biometrix.gr
Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή μετά από τρεις μήνες η δημοφιλής τραγουδίστρια, Λορίν Χιλ, αφού έκτιε ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Fugees καταδικάστηκε τον Μάιο επειδή δεν είχε καταβάλει στην εφορία το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

«Αποφυλακίστηκε αρκετές ημέρες νωρίτερα βάσει μιας σειράς παραγόντων που λαμβάνει υπόψη της η Διοίκηση των Φυλακών, συμπεριλαμβανομένης της καλής συμπεριφοράς», δήλωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Νέιθαν Χόκμαν. «Από σήμερα και για ένα χρόνο θα είναι υπό επιτήρηση, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να περάσει τρεις μήνες υπό κατ’ οίκον περιορισμό», είπε.

Η Χιλ, της οποίας το άλμπουμ The Miseducation of Lauryn Hill έγινε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90, πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά με τίτλο Consumerism.

No comments:

Post a Comment