Wednesday, October 9, 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 συμπληρώνονται τέσσερις μήνες αδιάλειπτης λειτουργίας της ελεύθερης ανοικτής ΕΡΤ, μετά την πρωτοφανή, αντισυνταγματική απόφαση της Κυβέρνησης να την κλείσει. Τέσσερις μήνες συνεχούς παραγωγής και μετάδοσης έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, μέσα από τις συχνότητες της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου, μέσα από τις σελίδες του ERTOPEN. Πρόγραμμα πλήρες, ποιοτικό όπως ορίζουν οι θεσμοί και οι κανόνες δεοντολογίας και όπως ζητούν οι πολίτες, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της ΕΡΤ που συνεχίζουν να λειτουργούν.
Τέσσερις μήνες τώρα, τεχνικοί, διοικητικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, μουσικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, πιστοί στο καθήκον τους και στην αποστολή τους, ως ελεύθεροι πολίτες με γνώμονα τις επιταγές του Συντάγματος, των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων και των αξιών και των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνουν το δικό τους αγώνα με συνέπεια και αφοσίωση σε αυτή την προσπάθεια, μοναδική σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:00 στο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης και στους ξένους ανταποκριτές.

No comments:

Post a Comment