Sunday, April 26, 2020


Στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον 

Στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον - Το σώμα του ήταν γεμάτο... (photo)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Mirror από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «βασιλιάς της ποπ», ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2009, είχε ένα περίεργο μαύρο τατουάζ ψηλά στο μέτωπό του προκειμένου να κρύβει τις περούκες που φορούσε.

Το σώμα του είχε καταστραφεί από τις χειρουργικές επεμβάσεις, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τη μάχη που έδινε με την ανορεξία. Οι γοφοί, οι μηροί και οι ώμοι του ήταν καλυμμένοι με σημάδια από ενέσεις, που πιστεύεται ότι ήταν παυσίπονες, ενώ στα χείλη και τα φρύδια του είχε κάνει τατουάζ για να έχουν χρώμα.
undefined
Το σώμα του ήταν γεμάτο μελανιές. Συγκεκριμένα γόνατά του και οι κνήμες του ήταν γεμάτα μώλωπες, ενώ είχε κάποιες αμυχές στην πλάτη του που υποδήλωναν ότι πρόσφατα είχε πέσει. Υπήρχαν επίσης διάφορες περιοχές στο σώμα του με ανοιχτό και σκούρο δέρμα υποδεικνύοντας ότι είχε λεύκη. Ο ιατροδικαστής βρήκε επίσης ότι τα μαύρα μαλλιά του ήταν μία κολλημένη περούκα στο κεφάλι του, καθώς ήταν καραφλός.
«Ήταν μόνο δέρμα και κόκαλα, τα μαλλιά του είχαν πέσει και δεν έτρωγε τίποτα εκτός από χάπια όταν πέθανε. Το κορμί του ήταν γεμάτο σημάδια από ενέσεις και είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην εφημερίδα «The Sun».

Στο "φως" αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον!

Σε αποκαλύψεις που αναμένεται να συζητηθούν σχετικά με την προσωπικότητα του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον προχώρησε στα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον! Ενώ, να σας θυμίσουμε την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Μάικλ Τζάκσον: Στοιχεία διαψεύδουν ισχυρισμούς των θυμάτων!
Συγκεκριμένα, στο βιβλίο με τίτλο «Me» ο Βρετανός καλλιτέχνης αναφερόμενος στον Μάικλ Τζάκσον γράφει χαρακτηριστικά: «Φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».
Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Σε άλλο σημείο στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό που όπως λέει θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του. Σε πάρτι του στο Λονδίνο ο θρυλικός τραγουδιστής είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο Μάικλ Τζάκσον και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.
«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ηταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Ομως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Ελβις Πρίσλεϊ. Ενας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ηταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει μεταξύ άλλων.
Στο
Οπως αναφέρει εν συνεχεία ο Ελτον Τζον, ο Μάικλ Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.
«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες». Σημειώνεται ότι το το βιβλίο «Me» του Ελτον Τζον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

No comments:

Post a Comment