Wednesday, April 29, 2020

«I Left My Heart in San Francisco»: Οι κάτοικοι της πόλης τραγουδούν με τον Τόνι Μπένετ


Ο τραγουδιστής Τόνι Μπένετ είχε τον πρώτο ρόλο σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Σαν Φρανσίσκο


Ο93χρονος θρυλικός καλλιτέχνης Τόνι Μπένετ είχε την ιδέα να καλέσει τους κατοίκους της πόλης Σαν Φρανσίσκο να βγουν στα μπαλκόνια, στις ταράτσες, στα παράθυρα και να τραγουδήσουν ταυτόχρονα το εμβληματικό του τραγούδι «I Left My Heart in San Francisco».


Ο Τόνι Μπένετ και η υπεύθυνη Πρωτοκόλλου της δημοτικής αρχής της πόλης, Σάρλοτ Μέιλαρντ Σουλτζθέλησαν να ανυψώσουν το ηθικό των κατοίκων που παραμένουν στα σπίτια λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού και να τιμήσουν τους επαγγελματίες που εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της.

«Είμαι τόσο περήφανος που βλέπω το Σαν Φρανσίσκο να συναντιέται και να κάνει τη διαφορά κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης περιόδου. Σήμερα θα τραγουδήσουμε μαζί το "I Left My Heart in San Francisco" από το σπίτι. Σας ενθαρρύνω να συμμετάσχετε, να καταγράψετε την ερμηνεία σας και να την κοινοποιήσετε στο διαδίκτυο!» έγραψε ο Τόνι Μπένετ σε ανάρτηση στο Twitter.

I am so proud to see San Francisco come together and make a difference during this uncertain time. Today at 12pm PDT, we'll sing I Left My Heart in San Francisco together from home. I encourage you to join, record your performance, and share online! #SingOutSF



Οι κάτοικοι της πόλης ανταποκρίθηκαν, τραγούδησαν ή πήραν μουσικά όργανα, τρομπέτες, σαξόφωνα για να συνοδεύσουν μουσικά και χρησιμοποιώντας το hashtag #SingOutSF κοινοποίησαν τα βίντεό τους. Μέλη της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο έπαιξαν μαζί μέσω βιντεοδιάσκεψης και αργότερα ανάρτησαν το βίντεο στο YouTube.
Βίντεο στο οποίο ερμηνεύουν το τραγούδι δημοσίευσαν και μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο ενώ ήχησαν οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης.

«Είμαι ευλογημένος με ένα όμορφο σήμα κατατεθέν τραγούδι που με έκανε πολίτη του κόσμου» δήλωσε ο Τόνι Μπένετ. «Μου αρέσει να το ερμηνεύω για όλους» πρόσθεσε.

Ο ερμμηνευτης τραγούδησε πρώτη φορά το «I Left My Heart in San Francisco» το 1961 στην αίθουσα χορού Venetian Room του ξενοδοχείου Fairmont στο Σαν Φρανσίσκο. Το 2016 η δημοτική αρχή για να τιμήσει τον τραγουδιστή και τα 90α του γενέθλια τοποθέτησε άγαλμά του έξω απο το ξενοδοχειο

No comments:

Post a Comment