Thursday, April 30, 2020

Αννα Βίσση: Συναυλία «Μένουμε Σπίτι»
 με Τσιτσιπά και Ζαν Πολ Γκοτιέ 


Η Άννα Βίσση παίρνει τα ηνία από τον Αντώνη Ρέμο, λίγα 24ωρα πριν την μερική άρση των μέτρων και αναλαμβάνει να γεμίσει μελωδίες τα σπίτια μέσα από την τηλεόραση του MEGA.


Μετά την επιτυχία της πρώτης απόπειρας, με τον Αντώνη Ρέμο, το μουσικό ραντεβού το βράδυ της Πρωτομαγιάς έκλεισε με την Άννα Βίσση και τους μουσικούς της. Η είδηση για τη συναυλία που τηρεί τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έχει ανακοινωθεί εδώ και μια εβδομάδα, ωστόσο τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα δούμε το βράδυ της Παρασκευη στις 23.00.

Η Άννα Βίσση λοιπόν ετοίμασε ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις μοναδικών της επιτυχιών και αναπάντεχες μουσικές ενότητες από τη μεγάλη γκάμα των ερμηνειών της στο έντεχνο, λαϊκό και ποπ τραγούδι, πλησιάζει.



Στο σύντομο τρέιλερ της εκπομπής που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, η Άννα Βίσση ακούγεται να μιλά στο τηλέφωνο με την κόρη της Σοφία, η οποία ζει στο εξωτερικό, ενώ φευγαλέα πλάνα δείχνουν πως «έκπληξη» στην διάσημη γιαγιά φαίνεται πως κάνει και ο εγγονός της.

Στα διαλείμματα από τη μουσική η Άννα Βίσση έχει την χαρά να μιλήσει με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδη που στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή. Και οι καλεσμένοι, μέσω Skype δεν σταματούν εδώ...



Αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση θα πουν ένα γεια στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ανάμεσά τους ο κορυφαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη και η μοναδική μας ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα. Η Άννα Βίσση είχε παρακολουθήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά το περασμένο καλοκαίρι, σε αγώνα τένις που έδινε στη Νέα Υόρκη.

Ενδιαφέρον έχει η παρέμβαση και του Γάλλου σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος να θυμίσουμε επιμελήθηκε το φόρεμα της Άννας Βίσση όταν εκείνη εμφανίστηκε στην Eurovision από την Αθήνα, το 2006.

No comments:

Post a Comment