Thursday, April 30, 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  30/4/20

@Από τον Βολταίρο 'οι ενάρετες γυναίκες μοιάζουν με τα ισπανικά σπίτια που έχουν πολλές πόρτες και λίγα παράθυρα, πιο εύκολο είναι να μπεις στην καρδιά τους παρανά δεις τι γίνεται μέσα τους'. 
@το είπε ο ΚΥΡ 'το πρώτο σκίτσο μου που είδα δημοσιευμένο ήταν στο περιοδικό 'Εφηβος' της σχολής Μωραΐτη. Στο σκίτσο αυτο σαττιριζα εναν συμμαθητή μου που λεγόταν Μωραλης. 
@22 Σεπτεμβρίου 1952 έγινε στο Μπροντγουέι η πρωτη προβολη ταινίες σε Σινέραμα. 
@το γιοτ του Άραβα πολυεκατομμυριούχου Αντνάν Κασόγκι χρησιμοποιήθηκε για την ταινία του Τζέιμς Μποντ 'ποτέ μην πεις ποτέ'. 
@το είπε ο Γιώργος Μαρίνος 'ήθελα να γίνω σπουδαίος ηθοποιός στα πρότυπα του Τάκη Χορν, δεν έγινα όμως, μου αρέσει και το τραγούδι και ο χορός όλα αυτά μπερδεμένα. Βρήκα μια διέξοδο να κάνω αυτό που κάνω σήμερα δηλαδή κάποια στιγμή προσγειώθηκα'. 
@τον Οκτώβριο του 1983 ο Μπίλι Μπο γιόρταζε τα 10 χρόνια του στον κόσμο της μόδας, παρούσες ήταν μανεκέν διεθνούς φήμης όπως η Κιρατ,η Γκλόρια, η Πατ Κλίβελαντ. 
@ο ήλιος είναι σαν μια τεράστια καρδιά με ρυθμικό σφυγμό.  διαστέλλεται και συστέλλεται κάθε 2 ωρες και 40 λεπτά ακριβώς. 
@στην Ινδία έχουν 14 γλώσσες, 250 διαλέκτους και επτά θρησκείες. 
@ο Αλέξανδρος Ιόλας ισχυρίστηκε ΄κάποτε φλερτάρησα με τον Μουσολίνι σε ένα σαλόνι στη Βενετία'. 
@από έρευνα για τον συναισθηματικό κόσμο της γυναίκας -το 42 % των γυναικών κλείνουν τα μάτια οταν φυλάνε τον άνδρα, το φιλί διαρκεί κατά μέσο όρο 5 δευτερόλεπτα. 
@το 1950 μόλις 50 καταστήματα πουλούσαν σε όλη την Ελλάδα καλλυντικά
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment