Οι σταρ του "Mamma Mia" μετέτρεψαν το Zoom σε μουσική σκηνή!

Οι σταρ του Mamma Mia τραγουδούν από τα σπίτια τους

Μέριλ Στριπ και Κριστίν Μπαράνσκι, συνοδευόμενες από την Όντρα ΜακΝτόναλντ τραγούδησαν από τα σπίτια τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια του θρύλου του Μπρόντγουεϊ, Στίβεν Σόντχαϊμ.

Αν η καραντίνα μπορεί να έχει και κάποια θετικά, ένα εξ αυτών, θα το βρείτε λίγο πιο κάτω σε ένα video "μνημείο" με το σπουδαίο reunion της Μέριλ Στριπ και της Κριστίν Μπαράνσκι, των δύο σταρ του γνωστού μιούζικαλ "Mamma Mia".
Οι δυο τους, μαζί με την.... guest star δημοφιλή τραγουδίστρια του Μπρόντγουεϊ, Όντρα ΜακΝτόναλντ είχαν μία μουσική τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας "Zoom", προσφέροντας μία πολύ όμορφη καλλιτεχνική στιγμή και μία σπουδαία απόδοση του "Ladies Who Lunch" από το μιούζικαλ "Company" του θρύλου του Μπρόντγουεϊ, Στίβεν Σόντχαϊμ που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο.
Αφορμή η καραντίνα και ο εγκλεισμός, αλλά πραγματικό ερέθισμα για αυτή τους την ενέργεια ήταν τα 90α γενέθλια του Σόντχαϊμ, τα οποία έκλεισε τον περασμένο Μάρτη, αλλά δεν γιορτάστηκαν έτσι όπως οι ίδιες οι καλλιτέχνιδες ήθελαν λόγω του lockdown στη Νέα Υόρκη.
Έτσι, στον στίχο "I 'll drink to that", ύψωσαν τα ποτήρια τους (και ο τρεις έπιναν από ένα ποτό) και αφιέρωσαν αυτό το τραγούδι στον μεγάλο συνθέτη και στιχουργό του μουσικού θεάτρου.
Απολαύστε τις σε ένα μικρό μουσικό ταξίδι. Έστω και από το σπίτι τους: