Saturday, April 25, 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ      25/4/20

@Το είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη 'για να γίνεις ηθοποιός όταν είσαι ένα χαριτωμένο και λαμπερό κορίτσι δεν είναι απλή ιστορία, υπάρχουν κίνδυνοι, ευκολίες, πειρασμοί, παγίδες σε μια τέτοιο διαδρομή, αν δεν θέλεις να σε 'φάνε' αν επιδιώξεις να επιβληθείς σαν ανεξάρτητο άτομο πρέπει να άντλησεις τεραστιες δυνάμεις'. 
@το έγραψε ο Ζαν Κοκτώ 'Ο κριτικός είναι συνήθως ένας αποτυχημένος συγγραφέας που άλλαξε επάγγελμα, το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει να γίνει καλός κριτικός, ο καθένας ξέρει πως ένα ελεεινό κρασί μπορεί να γίνει εξαιρετικό ξύδι'. 
@υπολογίζονται σε 120.000 οι τσιγγάνοι που ζουν στην Ελλάδα. 
@από διαφήμιση ελληνικής ταινίας 'η ταινία δεν βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δεν παίχτηκε στο φεστιβάλ, δεν εγκρίθηκε καν για το φεστιβάλ'. 
@το είπε ο Γιώργος Μαρίνος 'όταν βγαίνω στη σκηνή αγαπάω το κοινό μου και φαίνεται ότι αυτό περνάει, υπάρχουν συνάδελφοι που λένε το κοινό δεν είναι στο επίπεδο μου, αυτό το θεωρώ λάθος και για μένα είναι ένας λόγος αποτυχίας'.  
@το μήκος της καρδιάς μίας καμηλοπαρδαλης φθανει τα 60 εκατοστα.
@μεταξύ 1932-1934 η Αθήνα τραγουδούσε  Ριρίκα/ Ραμόνα /Γελεκάκι/ Μπαρμπαγιάννης ο κανατάς και Τιριτόμπα .
@Eνα αλανθαστο τρικ- όταν δεν ξέρετε τι να πείτε σε έναν ακαταμάχητο συνομιλητή το καλύτερο είναι να τον αφήσετε να μιλάει συνέχεια, αυτός θα ενθουσιαστεί .
@καλύτερος παίκτης της εθνικής του βόλεΐ το 1983 ήταν ο Στέλιος Καζάζης. 
@στον Όλυμπο έχουν απομείνει λίγα ζαρκάδια, λύκοι, αγριογούρουνα, νυφίτσες και κουνάβια .
@κατά τους ειδικούς το 50% του βάρους του Everest, ύψους 8840 μετρων, είναι οξυγόνο.
@μια νοικοκυρά από την Αϊόβα των ΗΠΑ έγραψε στην γραφομηχανή όλους τους αριθμούς από το ένα έως το 1 εκατομμύριο. Χρειάστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια και 2500 φύλλα χαρτιού. 
@'ποτέ στη ζωή μου δεν ερωτεύτηκε έναν άντρα τόσο πολύ όσο ερωτεύτηκα τον εαυτό μου' το είπε η ηθοποιός Μαιη West.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment