Thursday, February 20, 2020

η κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us




Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» αναφέρθηκαν τα πρόσωπα που θα συνθέσουν την κριτική επιτροπή του «Just The Two Of Us». Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου τα ονόματα είναι: Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

Τομεσημέρι της Τρίτης, ο παρουσιαστής και παραγωγός του show, Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και ανακοίνωσε πως το Just The The Two Of Us θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου, που σημαίνει ότι θα μεταδίδεται κάθε σαββατόβραδο από το OPEN.


Συνεχείς είναι οι επαφές του Νίκου Κοκλώνη με τα στελέχη του Open προκειμένου να καταλήξουν στην τελική σύνθεση των 26 συμμετεχόντων που θα θα δούμε στο ανανεωμένο «Just the 2 of us». Το σόου υπερπαραγωγή επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Open. Θα βγαίνει από ένα υπερσύγχρονο πλατό στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες προκειμένου να έρθει στις οθόνες μας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στους συμμετέχοντες έχουν «κλειδώσει» Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Παππά, Τρύφωνας Σαμαράς και από πλευράς τραγουδιστών Κόνι Μεταξά, Βαλάντης, Άρης Μακρής, Κώστας Καραφώτης, Άσπα Τσίνα και Χαρά Βέρα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ζευγάρι τηλεοπτικά με τον κομμωτή.

No comments:

Post a Comment