Friday, February 28, 2020

Ανοίγει επιτέλους το «Καφέ της Χαράς»

Έφτασε η ώρα να ανοίξει και πάλι το Καφέ της Χαράς, 15 σχεδόν χρόνια μετά.


Στο ένατο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς, το οποίο και θα δούμε σημερα, Παρασκευή (28/02), όλο το χωριό περιμένει το opening party του καινούργιου Καφέ της Χαράς.


Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει, στο επεισόδιο της Παρασκευής(28-02) του Καφέ της Χαράς.



Ο Περίανδρος επιχειρεί επίσης να υποδαυλίσει την ζήλια του Φατσέα προς τον Όθωνα, τον νέο σύμβουλο της Σταυρούλας στο Δημαρχείο. Φυσικά, ο απίθανος Φατσέας «τσιμπάει», καθώς θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του, στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Καφέ της Χαράς.


Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.


Η Ζέτα Δούκα μπαίνει και επίσημα στο Καφέ της Χαράς


Η Στέλλα, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει η Ζέτα Δούκα, έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι, όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (28/02) του Καφέ της Χαράς.


Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, με αποτέλεσμα να πουν ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το παρελθόν της ξανθιάς μπαργούμαν. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος, ο νέος παπάς του χωριού στο Καφέ της Χαράς.

Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση, στο επεισόδιο της Παρασκευής (28-02) στο Καφέ της Χαράς.


Εκρηκτική η σχέση του Περίανδρου με τη μυστηριώδη Στέλλα στο νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς
Όπως είναι φυσικό, ο υπέρμαχος της τάξης και της ηθικής, ο πρώην Δήμαρχος με σύνθημα «Εμπρός – Πίσω», Περίανδρος Πώποτας θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Όπως έχουμε ξαναδεί όμως στο Καφέ της Χαράς, η γοητεία μιας δυναμικής γυναίκας στο Κολοκτρωνίτσι θα είναι θανάσιμη παγίδα για τον συντηρητικό Περίανδρο.

No comments:

Post a Comment