Saturday, February 22, 2020









καφέ Tiffany στο Λονδίνο: Νιώθεις σαν να γευματίζεις στο διάσημο Blue Box του οίκου, δίπλα σε πανάκριβα κοσμήματα 



Για όσους έχουν ονειρευτεί ένα πρωινό στο Tiffany’s, δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδέψουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά μέχρι το Λονδίνο, όπου η Tiffany & Co άνοιξε το πρώτο καφέ στην Ευρώπη στο ισόγειο του πολυκαταστήματος Harrods.


Το εστιατόριο προσφέρει πρωινό, απογευματινό τσάι και δείπνο, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 39 λίρες το άτομο για το καθορισμένο μενού, σε έναν χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση που θυμίζει πολύ εκείνη του διάσημου Blue Box Cafe στο διάσημο πολυκατάστημα Tiffany στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, το χαρακτηριστικό χρώμα των Tiffany, περιβάλλει τον χώρο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως γευματίζεις μέσα σε ένα από τα φημισμένα Blue Boxes των Tiffany’s.

Την ίδια ώρα, οι εσωτερικοί χώροι αποτίουν φόρο τιμής στην κληρονομιά του διάσημου οίκου και της μεγαλύτερης πηγής έμπνευσης της Tiffany – την ίδια την φύση – με εντυπωσιακά στοιχεία από πέτρα αμμαζονίτη και ζωγραφισμένα στο χέρι, μοτίβα χλωρίδας και πανίδας. Κι όλα αυτά δίπλα σε παιχνιδιάρικες και απροσδόκητες πινελιές και κομψά φινιρίσματα, που έχουν κάνει διάσημο τον οίκο Tiffany, που αποτελεί συνώνυμο της καθημερινής πολυτέλειας.


Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια αξέχαστη εμπειρία, περιτριγυρισμένοι από κοσμήματα Tiffany, καθώς απολαμβάνουν το γεύμα τους, φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας, τοπικά υλικά. Το μενού είναι εκλεπτυσμένο και προσφέρεται πρωινό, απογευματινό τσάι και δείπνο ενώ μεταξύ των πιο αξιομνημόνευτων πιάτων, που σερβίρονται σε κινέζικη πορσελάνη, είναι το «The Central Park Salad«, το «Big Apple» και το «The Box Cake». Για όσους θέλουν να μεταφέρουν λίγη από την μαγεία του γεύματός τους στο σπίτι τους, μπορούν να προμηθευτούν αξεσουάρ και είδη σπιτιού των Tiffany’s.

Τι μπορεί να δοκιμάσει κανείς

Για πρωινό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κρουασάν βουτύρου με μια ποικιλία από αυγά Florentine με τρούφα, χαβιάρι και τηγανίτες, καπνιστό σολομό καθώς και άλλες λαχταριστές επιλογές. Διαφορετικά, το απογευματινό τσάι ξεκινά από τις 69 λίρες το άτομο, με finger σάντουιτς «με μια δόση πολυτέλειας» και φρεσκοψημένα γλυκά εμπνευσμένα από την κληρονομιά του οίκου Tiffany’s & Co. Τέλος, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα δείπνο τριών πιάτων με τις τιμές να ξεκινούν από τις 42 λίρες, με κρασί και κοκτέιλ σε συνδυασμό με το μενού.


Μέχρι και τα ταξί έξω από το Harrods έχουν το χρώμα και την επιγραφή του Tiffany

Ο Ρίτσαρντ Μουρ, αντιπρόεδρος του τμήματος Global Store Design και Creative Visual Merchandising, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο The Tiffany Blue Box Cafe στην Ευρώπη και φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα με τα Harrods, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα. Έχουμε μια μακρόχρονη παρουσία στο Λονδίνο και με το νέο αυτό κατάστημα, προσφέρουμε στους πελάτες έναν τρόπο να ‘βυθιστούν’ στον κόσμο της Tiffany».


No comments:

Post a Comment