Thursday, February 27, 2020

Αλλαγή Διεύθυνσης στο Υποκατάστημα ARGO TRAVEL Θεσσαλονίκης


Nopi Savvidou
Ο ταξιδιωτικός οργανισμός ARGO TRAVEL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την κα Νόπη Σαββίδου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας στο Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.
Η κα Σαββίδου διαθέτει μακρά εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία και με αυτήν την εμπειρία θα επιδιώξει τη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών προς το πελατολόγιο του Υποκαταστήματος και της Εταιρίας γενικότερα.
Επιδίωξή του ARGO TRAVEL με τη συμβολή της νέας Διευθύντριας είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρειο Ελλάδα, η διάχυση συσσωρευμένης τεχνογνωσίας επτά δεκαετιών και η περαιτέρω ανάπτυξη του εύρους των διαθέσιμων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του corporate travel, του εισερχόμενου τουρισμού κι ασφαλώς του συνεδριακού τουρισμού, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.
Η Διοίκηση του ARGO TRAVEL ευχαριστεί την κα Ντόρα Δαμβουνέλη, Διευθύντρια του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, για τη σημαντική επί σειρά ετών συνεισφορά της στο Υποκατάστημα από ιδρύσεώς του. Μέσα σε όλα τα χρόνια με τις ικανότητες και την επίμονη προσπάθειά της, κέρδισε ένα σημαντικό πελατολόγιο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα. Η Διοίκηση του ARGO TRAVEL της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.
Δεσμευόμενο να συμβάλλει εμπράκτως στην καθιέρωση της Ελλάδας ως έναν προορισμό 365 ημερών, το ARGO TRAVEL θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με νέες υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για προορισμούς της περιφέρειας.

No comments:

Post a Comment