Saturday, February 29, 2020

Αποχωρεί η Hive από την Ελληνική αγορά. Τέρμα τα πατίνια Hive από τη Θεσσαλονίκη  Η εταιρεία μίσθωσης πατινιών Hive, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά. Ειδικότερα, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της εστιάζει στην απουσία θεσμικού πλαισίου και αναφέρει τα εξής «Η Hive ανακοινώνει ότι λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020.
 Η εταιρία θα εστιάσει σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων. Η Hive πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιριών. Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά. 
Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά».   Σημειώνεται ότι η Hive που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019,  έχει παρουσία σε Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία και Ιταλία. H εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Daimler.  

No comments:

Post a Comment