Wednesday, February 26, 2020

Ο  προορισμός που εγγυάται… αναζωογόνηση του  πνεύματος

Όποιος ψάχνει να τονώσει τα επίπεδα ευεξίας του, η Νέα Ζηλανδία έχει τη λύση


Ο luxury προορισμός που εγγυάται… αναζωογόνηση του ανθρώπινου πνεύματος


Το προτείνουν οι γκουρού του wellness και το λένε όσοι έχουν περάσει από τις δομές του.
Οι μοναδικές Νότιες Άλπεις της Νέας Ζηλανδίας έχουν τη δύναμη να αλλάζουν ζωές. Κι εδώ να φανταστείτε λειτουργούν απλώς ως φόντο, μεγαλοπρεπές φόντο αλίμονο, για έναν εναλλακτικό ναό της ευεξίας που έχει φήμη ζηλευτή για τις μεταμορφωτικές ιδιότητές του.
Aro Ha το λένε και έχει αναλάβει την ιερή υποχρέωση να αναστήσει το ανθρώπινο πνεύμα. Έργο καθόλου εύκολο, η ομάδα των ειδικών του πολυβραβευμένου Aro Ha είναι ωστόσο εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε βήμα και να σου υπενθυμίζει πως ο στόχος είναι εφικτός.
Όλα ξεκινούν αποθηκεύοντας το smartphone σου κάπου που δεν μπορείς να το φτάσεις. Μετά ακολουθεί ένα εξατομικευμένο και απαράμιλλο πρόγραμμα σωματικής, ψυχικής και πνευματικής αναζωογόνησης. Ξεκολλάς από τα παλιά δηλαδή και ανοίγεσαι με τόλμη στον νέο σου εαυτό.
Δεν μιλάμε απλώς για χαλάρωση και ολιστικές θεραπείες, αλλά για την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής, για θετικές καθημερινές συνήθειες που ξεκινούν ακριβώς τώρα.
Από γιόγκα στο λυκαυγές μέχρι και αλπικές βόλτες στις μαγευτικές βουνοκορφές της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και από μαθήματα μαγειρικής μέχρι και μασάζ, όλα είναι φτιαγμένα εδώ με έμφαση στην υγεία σώματος και νου.
Μια εντελώς διαφορετική τουριστική περιπέτεια δηλαδή για τον άνθρωπο που ψάχνει από τις διακοπές του περισσότερα από λίγο ήλιο και θάλασσα.
Το εξαήμερο πρόγραμμα που έχει μετατρέψει το Aro Ha σε Ευαγγέλιο ευεξίας ξεκινά από τα 3.600 ευρώ…

No comments:

Post a Comment