Sunday, November 18, 2018

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ


@ΠΕΡΑΣΑΝ 36 ΧΡΟΝΙΑ απο τοτε που η ΥΕΝΕΔ  εγινε ΕΡΤ και φετος η ΕΡΤ3 γιορταζει τα 30 χρονια της.
@ΙΣΩΣ στην παλια αμερικανικη βαση του Ηρακλειου που εχει εγκαταληφθει και λεηλατηθει θα επρεπε να υπαρχει η προτομη του Adrian Cronauer ,που καθε πρωι απο τον σταθμο ελεγε την ιστορικη φραση Good morning Iraklion,που εγεινε και ταινια.Ο μουσικος παραγωγος πηρε αργοτερα μεταθεση στο Βιετναμ και συνεχισε με αναλογο χαιρετισμο. 
@ΤΑ ΟΣΤΑ του Αγιου Βαλεντινου εδω και 200 χρονια βρισκονται στην Λεσβο
@ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ γραμμη απο Καβαλα για Λημνο και Λεσβο προκειται να προστεθει εως το επομενο καλοκαιρι.
@ΣΤΗΝ κωμωδια του 1954 ‘Πρωινο ξεκινημα’ που ξαναειδαμε προσφατα,πρωταγωνιστουν Γιωργος Οικονομιδης,Νιτσα Τσαγανεα,Νικος Φερμας,Ερρικος Κονταρινης,Μαρω Κοντου,Μαιρη Χρονοπουλου,Γιωργος Δαμασιωτης,Πανος Σαμης,Βαγγελης Σειληνος,Φωτης Μεταξοπουλος,Μαρια Πετριλιο,Τακης Βαρλαμος,Τζων Στακας και Γιαννης Φλερυ-Λιντα Αλμα.
@ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ του 1954 ‘Χαρουμενο ξεκινημα’ πρωταγωνιστουν Γιωργος Οικονομιδης,Ντινος Ηλιοπουλος,Νικος Ριζος,Βασιλης Αυλωνιτης,Γεωργια Βασιλειαδου,χορευουν Λιντα Αλμα-Γιαννης Φλερυ και ακουγεται η επιτυχια ‘Μια κοτα στρουμπουλη’ και ,φυσικα, το ‘Εγω αγαπω τη Λιανα’.Σκηνες ειναι γυρισμενες στο υπογειο του Ζαπειου,οπου καποτε λειτουργουσε ο σταθμος του ΕΙΡ.
@ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ περιφημο πολυτελες ξενοδοχειο ‘Μαμουνια’στο Μαρακες του Μαροκο
@Ο ΝΟΤΙΟΤΕΡΟΣ παγετωνας της Ευρωπης βρισκεται στο Επταστομο του Παρνασσου..
@'ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ του ελληνικου φωτος' ονομαζεται ο σκηνοθετης Γιαννης Σμαραγδης σε ενα νεο βιβλιο.
@ΣΕ ΠΕΝΤΕ  χρονια θα ειναι ετοιμο ενα πολυτελες ξενοδοχειο στην Ασπροβαλτα,με θεματικο παρκο για την αρχαια Ελλαδα.
@Η ΕΚΠΟΜΠΗ  Fatsabook  με τον Κωστα Μαντζιο μεταδιδεται καθε Πρασκευη,11μμ,και επαναλαμβανεται καθε Κυριακη,4μμ και 1πμ.,απο την TV 100.
@ΣΤΗΝ  ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ υπαρχει καταρρακτης που καταληγει στον Κηφισσο.

@ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ‘Αλλαξε ζωη και σωμα’ η Βικυ Χατζηβασιλειου αποκαλυπτει τα μυστικα διατροφης και ζωης που εφαρμοζει η ιδια και διαβεβαιωνει μεγαλη αλλαγη σε 42 μερες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment