Tuesday, November 27, 2018

Η ΤΑΜΑΡΙS ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η δημοφιλής εταιρεία γυναικείων παπουτσιών, που ανήκει στο γερμανικό όμιλο Wortmann Schuh- Holding, πλέον αποκτά τον δικό της χώρο στη Θεσσαλονίκη.
Αν και αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες γυναικείων παπουτσιών, με πολλά καταστήματα υποδημάτων να την έχουν εντάξει στη φαρέτρα τους, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν διέθετε δικό της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την Tamaris, που ανήκει στο γερμανικό όμιλο Wortmann Schuh- Holding, και πλέον αποκτά τον δικό της χώρο στην Τσιμισκή με Ικτίνου.

Το κατάστημα που θα φιλοξενήσει το πρώτο Tamaris στη Θεσσαλονίκη και δη στη Βόρεια Ελλάδα, μισθώθηκε πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για κατάστημα που διαθέτει ισόγειο 130 τμ, υπόγειο και πατάρι καθώς και βιτρίνες τόσο επί της οδού Τσιμισκή, όσο και επί της οδού Ικτίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία που προσφέρει πέρα από υποδήματα και μεγάλη γκάμα σε τσάντες και αξεσουάρ έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα μας καθώς διαθέτει παρουσία σε καταστήματα υποδημάτων ανά την Ελλάδα, ενώ λειτουργεί και κατάστημα στην οδό Ερμού, στην Αθήνα.

Ο όμιλος Wortmann που μετρά πενήντα χρόνια ιστορίας δημιουργήθηκε από τον Horst Wortmann, στο Detmold, στη Γερμανία. Διαθέτει στο δυναμικό του τις εταιρείες Τamaris, Marco Tozzi, Jana, Caprice  και  s. Oliver. Ο όμιλος έχει παρουσία στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης καθώς και στις ΗΠΑ και το Μεξικό.


No comments:

Post a Comment