Friday, November 30, 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ HYATT REGENCY


Το Hyatt Regency Thessaloniki στρώνει μεγαλόπρεπα εορταστικά τραπέζια με τον διακεκριμένο chef Απόστολο Αλτάνη, ετοιμάζοντας εντυπωσιακά menu για κάθε ημέρα των γιορτών.

Αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας με ένα  πακέτο διαμονής, γαστρονομίας, διασκέδασης αλλά και περιποίησης.

Παραμονή των Χριστουγέννων οι έμπειροι chefs ετοίμασαν ένα γαστριμαργικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, μέσα από ένα  Gala Dinner πέντε πιάτων συνοδεία μουσικής. Ανήμερα των Χριστουγέννων, θα υπάρξουν παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο εστιατόριο Αμβροσία.
Παραμονή της Πρωτοχρονιάς  μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μαγεία και διασκέδαση που αρμόζει στην υποδοχή του νέου έτους! Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό μενού και θα χορέψουν με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ο εορταστικός μπουφές δεν λείπει βέβαια την πρώτη μέρα του χρόνου στο εστιατόριο Αμβροσία, η  μουσική θα συνοδεύει το φαγητό  προσφέροντας  μία γιορτινή εμπειρία.

Οι γιορτές όμως συνεχίζουνε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 με ένα μοναδικό Russian Brunch θα έρθει να ολοκλήρωση το γιορτινό κλίμα. Ο Kirill Fionychev chef από το  Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park της Ρωσία, θα ετοιμάσει για εσάς αυθεντικές γεύσεις.

Βέβαια η σαμπάνια και το χαβιάρι δεν θα απουσιάζουνε από  αυτό το brunch.

Κρατήσεις  
Hyatt Regency Thessaloniki
Κυρία Μαρία Κλατζίδου
Τηλέφωνο: +30 2310 401402
Fax: +30 2310 401100
E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com
thessaloniki.regency.hyatt.com


No comments:

Post a Comment