Wednesday, November 28, 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ


Την Παρασκευή 14/12 από τις 4:00 το απόγευμα έως το βράδυ και το Σάββατο 15/12 από τις 11:00 πμ έως τις 6:00 μμ, στους χώρους του ΜΜΣΤ, νυν MOMus, το ΜΚΣΤ, σε συνδιοργάνωση με το MOMus, μας δίνει την ευκαιρία ν’ ανταμώσουμε ‒μέλη, φίλοι ‒ σε μια χαλαρή εορταστική ατμόσφαιρα με διαθέσιμα έργα τέχνης, βιβλία και αφίσες σε χαμηλωμένες τιμές, και μια λαχειοφόρο αγορά-έκπληξη, προσφορά του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της πόλης , ενώ χορωδίες ενηλίκων την Παρασκευή στις 7:30 το βράδυ και παιδικές χορωδίες το Σάββατο στις 6 μμ, θα  προσφέρουν γεύση Χριστουγέννων με τα τραγούδια τους. Την Κυριακή 16/12, στις 11 το πρωί, ο κύκλος των εκδηλώσεων του ΜΚΣΤ θα κλείσει με παραμύθια για μικρούς και μεγάλους από την Ανθή Θάνου, διάσημη παραμυθού της πόλης μας. 
ΥΓ 1. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η είσοδος στο Μουσείο θα είναι δωρεάν ενώ θα υπάρχει μικρή χρηματική επιβάρυνση για τη συμμετοχή στα παραμύθια.
ΥΓ 2. Η είσοδος στο Μουσείο θα γίνεται από τη νότια Πύλη των εισιτηρίων της ΔΕΘ, απέναντι από τη ΧΑΝΘ, λόγω της λειτουργίας του «Αστερόκοσμου».

No comments:

Post a Comment