Wednesday, December 5, 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΡΑΒΟΛΤΑ-ΝΙΟΥΤΟΝ ΤΖΟΝ




Ο John Travolta και η συμπρωταγωνίστριά του στο μιούζικαλ "Grease", Olivia Newton-John, ηχογράφησαν μαζί, για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια, ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ στη μνήμη του εκλιπόντος γιου του ηθοποιού, Jett.

Μιλώντας από τηλεφώνου στο αυστραλιανόFairfax Media οι δύο καλλιτέχνες είπαν ότι παρέμειναν στενοί φίλοι από τότε πουσυναντήθηκαν ως Danny και Sandy στο επιτυχημένο μιούζικαλ και ότι χαίρονται που συνεργάζονται και πάλι.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών "Pulp Fiction", "Πιάστε τον Κοντό" και "Hairspray" δήλωσε ότι τον ελκύει η ιδέα του άλμπουμ επειδή "μου αρέσει να τραγουδώ και δεν έχω την ευκαιρία να το κάνω συχνά".

"Το να συνεργάζομαι και πάλι με την Olivia, εκεί όπου επιτύχαμε, είναι μία υπέροχη ευκαιρία. Δεν το πιστεύω", πρόσθεσε.

Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "This Christmas" (Αυτά τα Χριστούγεννα) περιλαμβάνει ένα τραγούδι τουJohn Farrar που έγραψε το διάσημο ντουέτο τους "You're the One That I Want". Το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι τους θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου.



Τα έσοδα από τις πωλήσεις του άλμπουμ, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι Barbra Streisand, Tony Bennett και James Taylor, θα διατεθούν στο Ίδρυμα Jett Travolta και στο Αντικαρκινικό Κέντρο Olivia Newton-John στη Μελβούρνη, που ίδρυσε η Αυστραλή καλλιτέχνης μετά τη μάχη και τη νίκη της με τον καρκίνο.

Ο Jett Travolta πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών ύστερα από καρδιακή προσβολή και όπως είπε ο ηθοποιός τα Χριστούγεννα είναι μία δύσκολη περίοδος για την οικογένειά του. 

No comments:

Post a Comment