Wednesday, December 12, 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΣΑΡΜΣ


Το comeback των Charms στο Γυάλινο
Το 2012 κλείνει μουσικά με την απίστευτη επιστροφή ενός εκ των πρώτων και δημοφιλέστερων ελληνικών συγκροτημάτων. Ο λόγος γίνεται για τους μοναδικούς και αξέχαστους Charms, το αγαπημένο συγκρότημα της δεκαετίας του 60 που τα τραγούδια τους δεν παύουν να μας συντροφεύουν μέχρι σήμερα.
Είναι μία από τις ελάχιστες φορές, αν όχι η πρώτη, που μετά από 38 ολόκληρα χρόνια μέλη μουσικού συγκροτήματος αποφασίζουν να ενωθούν ξανά και να μας χαρίσουν συγκίνηση, μέσα από τους δυνατούς ήχους της ροκ μιας άλλης εποχής.

Οι Charms ιδρύθηκαν το 1964 και κυκλοφόρησαν 3 δίσκους που φιγουράρισαν στις πρώτες θέσεις των charts της εποχής για πολλές εβδομάδες. Οι δίσκοι τους αναβίωσαν πολλές φορές και τα τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες συλλογές του ελληνικού ροκ.

Το σημερινό group απαρτίζεται από τους παλαίμαχους Τέρη Ιερεμία στα πλήκτρα και το τραγούδι, Κωστή Νικολόπουλο στην κιθάρα, Γιώργο Στρατή στα ντραμς και το νεοσύστατο μέλος Γιάννη Σαρόγλου στο μπάσο και το τραγούδι, που αντικαθιστά τον αείμνηστο Μάικ Ροζάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2009.

Πιο γοητευτικοί από ποτέ, οι 4 πλέον Charms, φαίνονται ενθουσιασμένοι από τις επερχόμενες εμφανίσεις τους δηλώνοντας ότι στοχεύουν μέσα από αυτές να δείξουν πως η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά μπορεί να υπάρχει για πάντα μέσα από τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που προκαλεί.

Οι Charms θα παρουσιάσουν ένα αμιγώς rock πρόγραμμα που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό σε 2 μοναδικές εμφανίσεις στις 12 και 19 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
ΙΝFO:
Ημέρες εμφανίσεων: Τετάρτη 12/11 και Τετάρτη 19/12
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 5 €

Η κατανάλωση ποτού είναι υποχρεωτική.
Ποτό στο bar : 7€, Ποτό σε τραπέζι :10 €, Φιάλη : 60 €, Φιάλη κρασί : από 30 €

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη Αθήνα, τηλ: 2109315600, info@gialino.gr

No comments:

Post a Comment