Tuesday, December 8, 2009

ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Τον γνωρίσαμε πριν χρόνια επί σκηνής σαν συνεργάτη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις περιοδείες του. Επίσης σε γνωστές Rock σκηνές των Αθηνών με τον Χριστόφορο Κροκίδη και τους «Έξις» σαν μουσικό και τραγουδιστή. Με μεγάλη εμπειρία στον μουσικό χώρο (και με τη βοήθεια της μαθηματικής σκέψης που του έχουν προσφέρει οι σπουδές του) και με συνεργασίες με πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής των 60’s & ‘70s, όπως Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Τάκη Αντωνιάδη, Αλέξια, Σταμάτη Σπανουδάκη,… επανέρχεται δυναμικά και σαν τραγουδοποιός για να δώσει το δικό του στίγμα με το προσωπικό του rock project «Γκρεμίζω τους Τοίχους».
Περιέχει: 12 δυναμικά rock κομμάτια αλλά και power μπαλάντες σε μουσική του Μάκη Τσιγάντε με καταβολές από το classic rock.
Απευθύνεται: σε όσους είναι ή και νοιώθουν νέοι (σε αυτούς που δεν είναι απλοί θεατές της ζωής τους, σε αυτούς που κυνηγούν το όνειρο). Ένα cd με άποψη, ένα cd διαμαρτυρίας που ¨Γκρεμίζει τους τοίχους¨ της αρτηριοσκλήρυνσης και τα στεγανά που υψώνονται ανάμεσά μας.
Συμμετέχουν: Φιλικά Ρόμπερτ Γουίλιαμς και βιρτουόζοι μουσικοί μεταξύ των οποίων ο κιθαρίστας Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο σαξοφωνίστας Γιάννης Αυγέρης…
Παραγωγή: Γιώργος Κοκκίνης – Δημήτρης Παπαγεωργίου (ενορχήστρωση, προγραμματισμός).
Στίχοι: Νατάσσα Κορομπόκη, Νικόλ Καραβιτάκη, Θανάσης Σωτηρόπουλος, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Κώστας Βάρναλης.


Διανομή Μουσικό Ταχυδρομείο
Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας:
Μάριαν Νικολάου colaou@yahoo.gr
Σταμάτης Χατζηχριστοφής stamatix@gmail.com
http://www.musicpost.gr/ / www.myspace.com/mousikotaxidromio

No comments:

Post a Comment