Sunday, December 20, 2009

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Στην αναζήτηση παρουσιαστή τόσο της ελληνικής βραδιάς, όσο και της αναμετάδοσης από το Όσλο βρίσκονται οι υπεύθυνοι της Κρατικής τηλεόρασης που έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για τον διαγωνισμό της φετινής Eurovision.
Αν και όλα έδειχναν ότι για τη θέση του παρουσιαστή (ή μάλλον της παρουσιάστριας) «κλείδωσε» το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, τελικά η στιχουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», δήλωσε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Τζώνη Καλημέρη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Λίτσα Πισκερά, ότι της είναι αδύνατον να απουσιάσει για δύο συνεχόμενες εβδομάδες από τη δουλειά της στον Alpha.
«Δυστυχώς, ενώ ήμασταν ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία, είδαμε ότι δεν μας βγαίνουν οι χρόνοι» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου (19/12) στην εκπομπή της.
Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που αναμένεται να κληθούν για την εν λόγω θέση, έντονα ακούγεται το όνομα του Νίκου Αλιάγα, αλλά και ενός τηλεοπτικού διδύμου, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποτελέσει έκπληξη.

No comments:

Post a Comment