Tuesday, December 15, 2009

SAFE SEX-THINK TWICE CHRISTMAS PARTY

(Απο δελτιο Τυπου)-Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, προσκαλεί απόφοιτους, φίλους και υποστηρικτές, για τον εορτασμό της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με ένα ιδιαίτερο πάρτι, με θέμα την αφύπνιση της νεολαίας για την πρόληψη των Σεξουαλικών Μεταδιδομένων Νοσημάτων (Σ.Μ.Ν.) και της νόσου του AIDS, με δεδομένο τις άκρως ανησυχητικές αυξητικές τάσεις που ήδη δημοσιεύονται ευρέως στον Ελληνικό τύπο.

Σας καλούμε να φορέσετε απλώς το ωραιότερό σας χαμόγελο και όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά «Safe Sex – Think Twice», την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου από τις 22.30 και έπειτα στο Les Zazous Bistroteque (Πρώην Ημεροβίγλι – Θεμ. Σοφούλη 108).

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) θα βρίσκεται μαζί μας προκειμένου να ενημερώσει και να υπενθυμίσει στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, καθώς επίσης θα μοιραστούν 2.500 προφυλακτικά Durex πριν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης γίνεται πραγματικότητα με την θερμή υποστήριξη των: Όμιλος ALAPIS Α.Ε., DUREX, ΚΕΕΛΠΝΟ, TONINO LAMBORGHINI, CONCEPT Events Planning (styling sponsor) και Les ZAZOUS Bistroteque.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αφύπνισης για την ασφάλεια στον έρωτα με στόχο την αντιστροφή των στατιστικών και την διασφάλιση της ποιότητας της ζωής όλων μας!

Με τις θερμότερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα!

No comments:

Post a Comment