Thursday, December 17, 2009

ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

Αν και είχε πει πως θα αποστασιοποιηθεί από τα μουσικά δρώμενα για λίγο καιρό ο George Michael επέστρεψε για να μας χαρίσει άλλη μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία! Το single "December Song", που κυκλοφορεί από τη Universal, φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των charts…To "December Song (I Dreamed of Christmas)" είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κυκλοφορεί ο George Michael μετά το 1984 όταν μαζί με τους Wham! έγραψαν το αξεπέραστο hit "Last Christmas."
H κυκλοφορία του “December Song” είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον George Michael τον Αύγουστο και ενώ ήταν στη σκηνή του Earls Court του Λονδίνου για δυο προπωλημενες συναυλίες!Αξίζει να σημειωθεί ότι το “December Song” είναι Νο.8 στο UK midweeks chart και πρόκειται για μία από τις ψηλότερες θέσεις που έχει ο George Michael εδώ και αρκετά χρόνια.
To τραγούδι έχει γραφτεί από τον George Michael και τον David Austin ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε ότι αρχικά το “December Song” είχε γραφτεί για τις Spice Girls. Στη συνέχεια είχε προταθεί και στον Michael Buble, αλλά τελικά ο ίδιος ο George Michael άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να το τραγουδήσει ο ίδιοςΤην παραγωγή του τραγουδιού την έχει κάνει ο George Michael.

No comments:

Post a Comment