Friday, December 11, 2009

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας Sugar. Κι έτσι κάνει πρεμιέρα ... στη Θεσσαλονίκη!
Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει γεμάτη όρεξη και ενέργεια και διαλέγει το Politia live clubbing στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει μια νέα πρόταση διακέδασης.
Μετά τις 36 προπωλημενες συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας της long hot summer που τις παρακολούθησαν πανω από 150.000 θεατές επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση με ενα πρόγραμμα που δεν έχουμε ξαναδεί από την ίδια αλλά και ούτε από άλλους.
Σε αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα θα ‘χει μαζί της τους Goin’ Through, το κορυφαίο νεανικό συγκρότημα και τον Γιάννη Αποστολιδη.
Το Politia live clubbing μεταμορφώνεται στα πρότυπα των live clubs της Νέας Υόρκης. Με τα καλυτερα μηχανήματα εικόνας και ήχου ,με τη παρουσία τζοκευ που θα παίζει επιτυχίες απ το διεθνές ρεπερτόριο σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μια εντυπωσιακή σκηνή/πασαρέλα που εισχωρεί μέσα στον κόσμο και έτσι η Δέσποινα Βανδή θα είναι πιο κόντα από πότε στους θαυμαστές της.
Ένας απ’ τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες ο Νίκος Σούλης ανέλαβε να σκηνοθετήσει τη νέα πρόταση διασκέδασης της Δέσποινας Βανδή που είναι σίγουρο οτι θα εντυπωσιάσει!!
Η Δέσποινα Βανδή ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης με τις αμέτρητες επιτυχίες της, τη μοναδική φωνή της, την απίστευτη ενέργειά της και δίνει λάμψη στη Θεσσαλονίκη με το γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις πρόγραμμα που ετοίμασε . Η επιλογή της να παρουσιάσει την νέα πρόταση διασκέδασης πρώτα από τη Θεσσαλονίκη στο Ρolitia live clubbing έχει προκαλέσει ''υστερία'' με αποτέλεσμα οι πρώτες 4 εμφανίσεις να είναι σχεδον προπωλημενες.

POLITIA LIVE CLUBBING (14ο χλμ Θεσσαλονίκης / Μηχανιώνας, 2310 486956, 486953) Κάθε Παρασκευή και Σάββατο Από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009Δέσποινα Βανδή, Goin’ Through, Γιάννης Αποστολιδηςείσοδος με ποτό 20€, φιάλη 180€ (απλή)

No comments:

Post a Comment