Thursday, December 17, 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΡΟΝΤΕΟ

19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: RED SNAPPER
21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ JOE STRUMMER (THE CLASH) - THE WORLD'S NO1 TRIBUTE TO THE CLASH LIVE SHOW
22 & 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: THE BLACK HEART PROCESSION solo: featuring lead singer PALL JENKINS/PAULO ZAPPOLI + ADDIQUIT NEW!
24 & 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BLUES WIRE
26 & 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ
15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: a NEW DARK AGE night-Dr.Milionis on decks: NEW WAVE-DARK WAVE-80s-GOTHIC-INDUSTRIAL-EBM NEW!
22 & 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: WISHBONE ASH NEW!
28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: THE MAGNIFICENT BROTHERHOOD NEW!
30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: THE OUTSKIRTS OF INFINITY NEW!
6 & 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: AND ALSO THE TREES
26 & 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: RORY GALLAGHER'S ORIGINAL BAND / TASTE


SALONUMUZ KLIMALIDIR
Οι Salonumuz Klimalidir ('Η αίθουσα κλιματίζεται' στα Ελληνικά) είναι μια ηλεκτροακουστική μπάντα, που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2003. Παίζουν δικό τους υλικό, αλλά και επιλεγμένες διασκευές, συνδυάζοντας τον ηλεκτρικό ήχο με παραδοσιακά αλλά και βαλκανικά στοιχεία.. Η μπάντα αποτελείται από έξι μέλη και χρησιμοποιεί μπάντζο, κλαρίνο, μπουζούκι, ακορντεόν, κρουστά καθώς και ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, πιάνο, organ και φυσικά drums. Αναμειγνύουν διάφορα είδη μουσικής, σε μια προσπάθεια να συνενώσουν τις διαφορετικές και εν πολλοίς αντικρουόμενες μουσικές καταβολές τους, οι οποίες εκτείνονται από τα τσιγγάνικα τραγούδια στους Sex Pistols, από τους 17 Hippies στους Gogol Bordello και από τα Ελληνικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια στον Tom Waits. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα μέρη στην Αθήνα (μεταξύ αυτών η σκηνή της Τεχνόπολις - στο πλαίσιο της πρόσφατης Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής). Τα live τους είναι γεμάτα ενέργεια και χιούμορ, ενώ με τα θετικά vibes που εκλύονται είναι σχεδόν β έβαιο ότι όλοι (και εμείς και αυτοί) θα περάσουμε ένα πολύ όμορφο βράδυ!

ΠΕΜΠΤΕΣ: 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 / 14 & 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO): 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

A NEW DARK AGE NIGHT-DR.MILIONIS ON DECKS: NEW WAVE-DARK WAVE-80S-GOTHIC-INDUSTRIAL-EBM
Η ομάδα NEW DARK AGE σχηματίστηκε από τον Γιάννη Μηλιώνη το καλοκαίρι του '92 και για μια 10ετία στοίχειωσε τις νύχτες της Αθήνας με dark, gothic και industrial ήχους. Δημιούργησε αυτό που ονόμαζαν "σκοτεινή διασκέδαση". Από τα μέσα της 10ετίας του '90 μάλιστα, οι NEW DARK AGE Τρίτες στο club MEMPHIS ήταν το σημείο αναφοράς για το underground (και όχι μόνο) κοινό της πόλης. Για μια και μοναδική βραδυά ο Γιάννης Μηλιώνης θα ανέβει στα decks και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, θα θυμηθεί...a night like this!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 22:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO): 8 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ

ASTYPLAZ+ MINDWALTZ
Astyplaz back in town: Οι Astyplaz τα τελευταία χρόνια λειτουργούν διακριτικά και αυτόνομα, δίνουν λίγες συναυλίες και συνεχίζουν να μας προσφέρουν ποιοτικά pop τραγούδια, που αγαπιούνται από τα καλά ραδιόφωνα. Από το τελευταίο τους δίσκο bi, που κυκλοφορεί στην Emi, η electro dub διασκευή στο Ζαϊρα συμπεριλήφθη στην πιο πρόσφατη συλλογή του Buddha Bar ενώ το indie hit, no sin no shame, με τον ¶κη Μπογιατζή των Sigmatropic στα φωνητικά , θα φιγουράρει σύντομα σε μεγάλη συλλογή δίπλα σε ονόματα όπως οι Royksopp, οι Editors, οι Depeche Μode, οι Empire of the sun κ.α.. Μέλη των Astyplaz προσκλήθηκαν αυτή την εποχή να ρεμιξάρουν δίσκο folk συγκροτήματος από την Γλασκώβη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ η Dioni οκτώ χρόνια μετά την εμφάνισή της στην αγγλόφωνη pop σκηνή παραμένει με διαφορά η καλύτερη φωνή. Στις μουσικές τηλεοράσεις ήδη προβάλλεται το video στο Α Moment To Say Goodbye, που γυρίστηκε κατά την διάρκεια της δεύτερη επίσκεψης τους σε Καναδά και Αμερική για συναυλ ίες. Μαζί τους, στο πλαίσιο ενός ιδανικού indie double bill οι εξαιρετικοί εκπρόσωποι του lounge, Mindwaltz που ήδη μετράνε 20 ολόκληρα χρόνια δράσης!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO): 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

KI AKOMA
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009: ELECTRO-INDUSTRIAL PARTY / SPECIAL DJ SET
5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010: CARBONATED LEMONADE + BAD BID + ΗΟPELESS SINNERS + PULP VOID
7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010: EASY LIVIN' + FOOLSTOP
8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010: 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ KITHARA.GR
9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010: 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ KITHARA.GR
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ:
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO:RED SNAPPER [London, UK]
Acid Jazz/Trip-Hop/Electronica ολκής, με ένα από τα σημαντικότερα & πλέον πρωτοπόρα συγκροτήματα των τελευταίων 15 χρόνων. Μια μοναδική συναυλία, όπου η πεντάμορφη Intelligent Dance Music -όλοι την αγαπήσαμε εξαιτίας της εξαιρετικής δισκογραφίας των Red Snapper!- θα μας φουλάρει με έναν διαφορετικό "Πυρετό του Σαββατόβραδου" λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων. Μια πραγματικά εορταστική συναυλία...
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 & ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 23 ΕΥΡΩ - ΤΑΜΕΙΟ 25 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO:7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ JOE STRUMMER - ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣThe World's No1 Tribute to THE CLASH: REBEL TRUCE [Leeds, UK]
Ένας φόρος τιμής στον frontman μιας από τις σημαντικότερες, πιο επιδραστικές και πλέον πολιτικοποιημένες μπάντες των τελευταίων 30 ετών που πραγματοποιείται ακριβώς πάνω στην μαύρη επέτειο του απροσδόκητου θανάτου του Joe Strummer (21.08.1952 - 22.12.2002). Το καλύτερο διεθνώς tribute band των The Clash ερμηνεύει ζωντανά όλους τους κλασικούς ύμνους τους σε ένα show διάρκειας 2 ωρών.
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 17 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO:THE BLACK HEART PROCESSION solo [San Diego, CA, USA]featuring lead singer PALL JENKINS/PAULO ZAPPOLI + ADDIQUIT [San Diego, CA, USA]
Μόνιμοι «πρωταγωνιστές» της σειράς «10η Εντολή», οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη. Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση, εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους. Με το εξαιρετικό άλμπουμ τους The Spell να στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας αλλά κι ένα ολοκαίνουριο αριστουργηματικό άλμπουμ. Ο frontman του μεγάλου συγκροτήματος Pall Jenkins έρχεται στην Αθήνα για δύο ζωντανές εμφανίσεις, στο πλαίσιο των οποίων τα τραγούδια των The Black Heart Procession που όλοι αγαπάμε θα συναντήσουν επί σκηνής το alter ego του Paulo Zappoli και θα βουτήξουν μέχρι τα άδυτα των Progressive ηρώων Three Mile Pilot -ο Jenkins είναι τραγουδιστής αρχηγός τους- στο πλαίσιο μιας καθ' όλα μελοδραματικής νύχτας. Ακόμα, ο ίδιος ο Jenkins θα μας συστήσει το ανερχόμενο όνομα της rap, Addiquit που αποτελεί κα ι το opening act σε όλες τις προσωπικές Ευρωπαϊκές εμφανίσεις του.
ΤΡΙΤΗ 22 & ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 22 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 27 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO:BLUES WIRE [Θεσσαλονικη]+ SPECIAL BLUES DJ SET
Είναι αναμφισβήτητο πλέον πως πρόκειται για την καλύτερη Blues μπάντα ολόκληρης της Ευρώπης. Ο ζωτανός θρύλος Ηλίας Ζάικος διαβαίνει τα μονοπάτια των Muddy Waters, Howling Wolf και T-Bone Walker ήδη απ'το 1983, όταν έστησε το πρώτο Blues γκρουπ στην Ελλάδα (Blues Gang). Οι Blues Wire κάνουν Χριστούγεννα στο Rodeo Live Club προς χάριν των πολλών Αθηναίων φίλων τους με ένα εκρηκτικό διήμερο στη μόνιμη πλέον στέγη του μεγάλου συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια. Και τις δύο νύχτες, πριν από κάθε ζωντανή εμφάνιση θα προηγηθεί ένα special dj set αφιερωμένο στα Blues.
ΠΕΜΠΤΗ 24 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 17 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 22 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ RODEO:ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ [Κρητη]
Αδερφός του θρυλικού Νίκου Ξυλούρη, άγγιξε πρώτη φορά την Κρητική λύρα στα 13 του χρόνια, για να εξελιχτεί σε πολυοργανίστα ολκής και να καταλήξει μία από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικότητες των ημερών μας και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα δημιουργό που έχει συμμετάσχει στο σπουδαίο All Tomorrow's Parties, το σημαντικότερο ίσως Μουσικό Φεστιβάλ του Πλανήτη. Συμμετείχε μάλιστα δύο φορές, την πρώτη στις 27 Απριλίου 2007, στην κεντρική σκηνή του Minehead (UK) με διοργανωτές τους Dirty Three μετά από προσωπική πρόσκληση του Ellis Warren και τη δεύτερη φορά φέτος, τον Ιανουαρίου του 2009, στο ATP της Αυστραλίας, μετά από προσωπική πρόσκληση του Nick Cave (η συμφωνία έκλεισε τον Ιούνιο του 2008 στη Θεσσαλονίκη σε προσωπική συνάντηση Cave-Ψαραντώνη). Ο Ψαραντώνης (πραγματικό όνομα Αντώνης Ξυλούρης) έρχεται με το συγκρότημά του στην Αθήνα την περίοδο των Χριστουγέννων για δύο σημαντικές ζωντανές εμφανίσεις στο Rodeo Live Clu b, δύο συναυλίες που αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους πολυάριθμους φανς του.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 & ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 17 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 22 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

WISHBONE ASH [Devon, UK]
Ο αυθεντικός ηγέτης, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος Martin Turner ηγείται ενός από τα πιο ιστορικά σχήματα του classic/hard rock, υπεύθυνου μεταξύ άλλων για το αριστουργηματικό άλμπουμ Argus, ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά rock άλμπουμ όλων των εποχών στη χώρα μας. Έχοντας συμπληρώσει 40 ολόκληρα χρόνια δράσης, οι Wishbone Ash επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Ελληνικό κοινό και στη σκηνή του Rodeo Live Club, εκεί που 2 χρόνια πριν, το Φλεβάρη του 2008 πραγματοποίησαν δύο εκρηκτικές sold out συναυλίες σε μια κατάλευκη από το χιόνι Αθήνα που τους επιφύλαξε μια αποθεωτική υποδοχή. Μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Βρετανίας του σήμερα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν εκεί που οι μεγάλες αναμνήσεις της Rock Ιστορίας συναντούν ένα πέρα από κάθε φαντασία παρόν, προκειμένου να μας οδηγήσουν στο δικό τους ηλεκτρικό όνειρο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 & ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 28 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

THE MAGNIFICENT BROTHERHOOD [Berlin, Germany]+ SPECIAL DJ ACID TEST SET BY GEW-GAW & RUMBLE SKUNK
Από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές γκαραζοψυχεδελικές μπάντες των ημερών μας -μαζί με τους Baby Woodrose- οι Γερμανοί The Magnificent Brotherhood κατακτούν κοινό και κριτικούς ενσωματώνοντας στον εξαιρετικά γοητευτικό ήχο τους «ηρωικές» αναφορές τύπου Music Machine, Strawberry Alarm Clock, The Zombies! Έχουν σταθεί στο πλευρό του μεγάλου Sky Saxon & των The Seeds! Έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα με ολοκαίνουριο άλμπουμ που ήδη έχει κερδίσει μια ζηλευτή θέση στις καρδιές των Ευρωπαίων θιασωτών του είδους! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα ένα special dj set αφιερωμένο στην γκαραζοψυχεδέλεια θα κλέψει τις καρδιές σας!
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 18 ΕΥΡΩ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

THE OUTSKIRTS OF INFINITY [London, UK]
Ένα από τα πλέον μυθικά ονόματα του κλασικού, ψυχεδελικού rock του Ηνωμένου Βασιλείου, οι The Outskirts Of Infinity έχουν συνδέσει στενά το όνομά τους με τον θρυλικό Nick Saloman, τους The Bevis Frond και την ιστορική ετικέτα Woronzow Records, για λογαριασμό της οποίας κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους με τον Saloman στη σύνθεσή τους. Με επικεφαλής τον ιδρυτή, αρχηγό τους κι εξαιρετικό κιθαρίστα Bari Watts, νέο άλμπουμ κι αναρίθμητες εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους μεταξύ των οποίων και μια συναυλία-ορόσημο στο Roadburn Festival, έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα προκειμένου να πιάσουν το πράγμα από εκεί που το άφησε ο Hendrix, το ουρλιαχτό της ηλεκτρικής κιθάρας κι η flower power και να το πάνε ακόμα πιο μακριά, στην ευρύτερη δηλαδή «περιοχή» όπου τα UFO συναντάνε το LSD και οι μετασεισμικές δονήσεις των hippies αναπνέουν στις διαστάσεις του Stoner Rock. Επί σκηνής και ο μπασίστας του Ozzy Osbourne, Terry Horbury, στο πλαίσιο ενός 2ωρου προγράμματος όπο υ το υλικό των Outskirts τρακάρει πάνω σε ιστορικές συνθέσεις του Hendrix και των Cream αλλά και jamming μέχρι θανάτου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 22 ΕΥΡΩ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)
AND ALSO THE TREES [Midlands, UK]+ THE ILLUSION FADES (Σάββατο)+ MANI DEUM (Κυριακή)
Στενά συνδεδεμένοι με τις μέρες της εύθραυστης ομορφιάς των αρχών των 80's, τους Cure, τους Joy Division, τους Chameleons, τον John Peel. Έρχονται με ολοκαίνουριο εξαιρετικό άλμπουμ (When The Rains Come) προκειμένου να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ από την περσινή τους εμφάνιση: για δύο νύχτες παρελαύνουν επί σκηνής μελόντικες, ακορντεόν, κοντραμπάσα, ακουστικές κιθάρες και απουσιάζουν τα ντραμς! Οι And Also The Trees εμφανίζονται 1η φορά επί ελληνικού εδάφους με αυτό τον τρόπο, στήνοντας μια κατεξοχήν πιο άμεση αλλά και μαγική προσέγγιση του έργου τους, απελευθερώνοντας ακόμα πιο μελαγχολικές ατμόσφαιρες. Μαζί τους, δύο από τα καλύτερα εγχώρια συγκροτήματα των ημερών μας τους ανοίγουν ιδανικά το δρόμο, οι The Illusion Fades το Σάββατο και οι Mani Deum την Κυριακή.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 & ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 28 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

RORY GALLAGHER'S ORIGINAL BAND: TASTE [Cork, Ireland]62 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ RORY GALLAGHER - 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
Το θρυλικό Blues-Rock τρίο που αποτέλεσε την αυθεντική μπάντα του μύθου Rory Gallagher. Μαζί ηχογράφησαν τα δύο σημαντικά κι εξαιρετικής ιστορικής σημασίας άλμπουμ Taste (1969) και On The Boards (1970), λίγο πριν συμμετάσχουν στις περιοδείες μεγαθήριων της εποχής όπως οι Cream και οι Blind Faith των Eric Clapton & Ginger Baker, αλλά και στο περίφημο Isle Of Wight Festival του 1970 στο πλάι του Jimi Hendrix και των The Who. Παρών σε όλα αυτά ήταν ο John Wilson -πρώην μέλος των Them- με τον οποίο επικεφαλής έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για 2 ιστορικές ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν σε ημερομηνίες ορόσημα, πάνω δηλαδή στα 62α γενέθλια του Rory Gallagher και θα περιλαμβάνουν τραγούδια που από μόνα τους αποτελούν ντοκουμέντα μιας ολόκληρης περιόδου. Επιπλέον, το 2010 συμπληρώνονται 15 χρόνια από το θάνατό του και τούτη η διήμερη συναυλία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδώσουμε τον φόρο τιμής που αρμόζει σε έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες και κιθαρίστες του ηλεκτρικού ήχου.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 & ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]@ RODEO LIVE CLUB* - ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 22 ΕΥΡΩ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 27 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:FLORAL-BOOKS+COFFEE (Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων, τηλ.: 2103800070)SOUND EFFECT (Ζαϊμη 30, Εξάρχεια τηλ.: 210-82 59 883)ART NOUVEAU (Σολωμού 23, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-38 43 556)TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, τηλ.: 210-36 08 366)METROPOLIS (καταστήματα Πανεπιστημίου & Χαλανδρίου Αθηνών / Θεσσαλονίκης)INTERNET: www.ticketquest.gr, www.ticketpro.gr*RODEO LIVE CLUB ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ(Χέϋδεν 34, Στάση ΗΣΑΠ "Πλ. Βικτωρίας", τηλ.: 210-88 14 702)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:ATRAKTOS: www.atraktos.net - CULTURE NOW: www.culturenow.gr - EVENTS GUIDE: www.eventsguide.gr - LOST ECHOES: www.lostechoes.net - MEDIATEXT:www.mediatext.gr - MIC: www.mic.gr - MINDRADIO CONN-X: www.mindradio.gr - MIXTAPE: www.mixtape.gr - MY VIBES: www.myvibes.gr - OTENET: www.otenet.gr - POSTRIP: www.postrip-community.org - POSTWAVE: www.postwave.gr - ROCKANDROLL: www.rockandroll.gr - ROCKPAGES: www.rockpages.gr - ROCKWAY: www.rockway.gr - SOUNDMAG: www.soundmag.gr - STEREOWORLD: www.stereoworld.gr - SOUTHERN ROCK: www.southernrock.gr - WAVE RADIO: www.waveradio.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΑ www.myspace.com/altergroundwww.myspace.com/rodeoliveclub

No comments:

Post a Comment