Wednesday, December 23, 2009

ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ RADIOHEAD

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις στο επίσημο website τους, οι Radiohead θα επιστρέψουν στο στούντιο τον ερχόμενο μήνα για να ολοκληρώσουν το άλμπουμ που είχαν ξεκινήσει να ηχογραφούν το καλοκαίρι.


«Η ατμόσφαιρα στο ‘στρατόπεδο’ είναι φανταστική αυτή τη στιγμή. Είμαι πραγματικά τόσο ενθουσιασμένος με όλα αυτά που κάνουμε, αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω τίποτα περισσότερο», έγραψε ο κιθαρίστας Ed O’Brien στο radiohead.com πρόσφατα.


Όπως είναι γνωστό, το βρετανικό συγκρότημα ανήλθε στη σφαίρα του μουσικού θρύλου το 1997 με το άλμπουμ «OK Computer», το οποίο εξυμνήθηκε από τους πάντες και θεωρήθηκε το σημαντικότερο άλμπουμ της δεκαετίας για το ροκ. Μια δεκαετία αργότερα, οι Radiohead ξανατάραξαν τα νερά της μουσικής βιομηχανίας με το άλμπουμ τους «In Rainbows», το οποίο διέθεσαν από το website τους σε όποια τιμή ήθελε ο εκάστοτε αγοραστής.


Όσο για το ύφος του επόμενου άλμπουμ, είναι άγνωστο σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί και πάλι το συγκρότημα που μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. «Δέκα χρόνια πριν από σήμερα, ήμαστε όλοι μαζί (στο συγκρότημα) στη γη του άλμπουμ «Kid A» και, παρόλο που είμαστε ακόμα πολύ περήφανοι γι’ αυτό το άλμπουμ, δεν ήταν ένα πολύ χαρούμενο μέρος», έγραψε ο O’Brien. «Αυτό που είναι καθησυχαστικό τώρα είναι ότι είμαστε μια διαφορετική μπάντα από τότε, το οποίο σημαίνει ότι και η μουσική μας είναι διαφορετική και αυτός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού... να κινείσαι διαρκώς», συμπλήρωσε με νόημα.

No comments:

Post a Comment