Wednesday, December 23, 2009

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤV

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Νίκος Καρβέλας παίρνει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα σε ρόλο κριτή σε talent show! Ο γνωστός τραγουδοποιός και δημιουργός επιτυχιων θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol», που έρχεται στον Alpha...

«Για να το θέσω όπως ο Κάρολος Ντίκενς, έχω… Μεγάλες Προσδοκίες!» είπε ο Νίκος Καρβέλας αποδεχόμενος τον νέο του ρόλο.

Ως εμπνευστής και δημιουργός εκατοντάδων από τα πιο δημοφιλή τραγούδια, όπερες και μιούζικαλ των τελευταίων δεκαετιών, ο Νίκος Καρβέλας είναι, ως κριτής, επικεφαλής της αναζήτησης για το νέο… Idol της ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από τον μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Καρβέλας είχε την πρώτη του επαφή με τη μουσική σε ηλικία 5 ετών, όταν οι γονείς του τού αγόρασαν ένα πιάνο.

Τα τελευταία 30 χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με μεγαλο αριθμό επιτυχιών, που οι περισσότερες από αυτές έγιναν no 1, με πιο σημαντικές εκείνες που προέκυψαν από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο την αναζήτησή τους, ανά την Ελλάδα, για τον/την καλύτερο/η τραγουδιστή/τραγουδίστρια ηλικίας 16 έως 32 ετών.

Μετά από μια μακρά περίοδο ακροάσεων, οι δέκα καλύτεροι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν επί σκηνής κατά τη διάρκεια των θεαματικών live.

Η κριτική επιτροπή θα καταθέτει ξεκάθαρα την άποψή της αλλά μόνο οι τηλεθεατές αποφασίζουν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Όσοι επιθυμούν να «εκμεταλλευτούν» τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες ενώπιον του Νίκου Καρβέλα και των υπόλοιπων κριτών μπορούν τώρα να δηλώσουν συμμετοχή.

Μπορούν να επισκεφθούν το site του Alpha www.alphatv.gr, να επικοινωνήσουν με το 212 212 5960 ή να στείλουν sms: IDOL κενό ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 1900

Το «Greek Idol», βασισμένο στο πιο επιτυχημένο παγκοσμίως μουσικό talent show «Idols», θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha, τον Μάρτιο του 2010.

No comments:

Post a Comment