Wednesday, December 30, 2009

Η MARY J. BLIGE ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ

Η Mary J. Blige, έδειρε τον άντρα της, Kendu Isaacs, γιατί φλέρταρε επίμονα μια σερβιτόρα. Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει, η διάσημη τραγουδίστρια, για την παρουσίαση του νέου της cd, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Daily News, το ζευγάρι τσακώθηκε, όταν η Mary κατάλαβε ότι ο Kendu, φλέρταρε όλο το βράδυ με μια σερβιτόρα. “Δεν θα καταστρέψεις εσύ τη βραδιά μου” είπε ταραγμένη η τραγουδίστρια στο σύζυγο της, ενώ αμέσως μετά τον έσπρωξε και του έδωσε μια μπουνιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.

Αυτόπτες μάρτυρες, είπαν ότι αμέσως μετά τον καυγά, ο Kendu έφυγε και λίγο αργότερα τον ακολούθησε η Mary, αφήνοντας τους καλεσμένους της, στα “κρύα του λουτρού”.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Mary J.Blige, δήλωσε ότι όσα γράφτηκαν δεν αληθεύουν, εξηγώντας ότι αυτός που τσακώθηκε με τον Kendu ήταν ο αδερφός της Mary, και όχι η τραγουδίστρια η οποία προσπάθησε να τους χωρίσει. Εν τω μεταξύ, δεν ανέφερε τους λόγους για τους οποίους οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

No comments:

Post a Comment