Tuesday, December 1, 2009

THIS IS IT -ΣΕ DVD ΑΠΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αφού ταρακούνησε για τα καλά το box office με εισπράξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, το μουσικό αφιέρωμα στον Michael Jackson «This is it», θα κυκλοφορήσει σε dvd και Blue – Ray disc από τη Sony στις 26 Ιανουαρίου.
Μετά την πρεμιέρα της ταινίας στις 28 Οκτωβρίου και την θριαμβευτική της πορεία στο box office, δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι η Sony θα κυκλοφορούσε το «This is it» σε dvd πριν από τα Χριστούγεννα. Τελικά όμως οι άνθρωποι της Sony αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το dvd αμέσως μετά τις γιορτές.
Τόσο το dvd, όσο και οι high definitions εκδοχές του, θα περιλαμβάνουν αρκετά extras, ανάμεσά τους μερικά mini ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson, ενώ στα blue – ray discs θα περιλαμβάνονται και δύο version των video clips του «Thriller» και του «Smooth Criminal», που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή.Το κόστος του dvd θα ανέρχεται στα 28.96 δολάρια και του Blue – Ray Disc στα 39.95 δολάρια. Αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει και ένα Playstation Portable disc.

No comments:

Post a Comment