Thursday, December 13, 2012

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ



Περισσότεροι από 300 φίλοι, συνεργάτες και μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης παρέστησαν στη χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου που πραγματοποιηθηκε στο ξενοδοχείο «Mediterranean Village» στην Παραλία Κατερίνης, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012.
Στην κατάμεστη αίθουσα , εορταστικά διακοσμημένη, η ορχήστρα με τους τραγουδιστές παρακινούσε τους καλεσμένους σε χορό στην ευρύχωρη πίστα .Το ειδικό εδεσματολόγιο, δημιουργία του Σεφ κ. Γεώργιου Μάρκου και των συνεργατών του, μαζί με τα γλυκόπιοτα κρασιά δημιούργησαν γρήγορα τη διάθεση για χορό και τραγούδι.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης φέτος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου βραβεύθηκαν ο κ. Προκόπης Κωνσταντόπουλος, ιδιοκτήτης του  Cavo Olympo Luxury Resort & Spa,  για την προσφορά του στην ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της Πιερίας και ο  κ. Δημήτριος Μελικόκης, ιδιοκτήτης του Μeli Tours, για την προσφορά του στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού και την παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών σε χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας.
Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, Πρόεδρος, και ο κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης, Επίτιμος Πρόεδρος. Και οι δύο τιμηθέντες ευχαρίστησαν με θερμά λόγια το Σύλλογο για την επιβράβευση των προσπαθειών τους στον τουριστικό κλάδο.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους – μεταξύ των οποίων και η αντιπεριφερειαρχης κ. Σοφία Μαυρίδου – ευχαρίστησε  τον κ. Βασίλη Λάμπρου, ιδιοκτήτη, τον κ. Γιάννη Γραβαρία Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου του Mediterranean Village, τους Γενικούς Διευθυντές του ομίλου Mediterranean Hotels κ. Δημήτριο Τριγώνη, κ. Αναστασία Συμεωνίδου και κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση της βραδιάς.

Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης ευχαρίστησε τον κ. Παναγιώτη Νικολαΐδη, που « έβαλε – όπως είπε –  τα θεμέλια του Συλλόγου, στα οποία συνεχίζουμε να  χτίζουμε εμείς » , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Συλλόγου και όλα τα νέα μέλη 
Στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε, διατέθηκαν 1000 λαχνοί με χρήσιμα δώρα και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία.

No comments:

Post a Comment