Tuesday, December 11, 2012

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια σε λίγες μέρες, πιο συγκεκριμένα την 21η Δεκεμβρίου 2012, ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα αλλάξει, θα καταστραφεί και όλα θα αρχίσουν ξανά από την αρχή… Θα αρχίσουν όμως; Για όσους λοιπόν προσμένουν το τέλος του κόσμου, η www.trivago.gr ετοίμασε μια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο που κόβουν την ανάσα για να περάσετε μαγευτικές στιγμές στο μέχρι τώρα «γνωστό» κόσμο όσο αφήνετε την τελευταία σας πνοή. Από τα νησιά Bora Bora, μέχρι το ρομαντικό Παρίσι και την πόλη της αμαρτίας Las Vegas, ο κόσμος σας ανήκει…
1.  Bellagio (Λας Βέγκας, Νεβάδα)
Πως θα επιλέγατε να ξοδέψετε τα τελευταία σας ευρώ αν όχι στο Λας Βέγκας, στην πόλη του τζόγου; Η πόλη που καταπίνει όλα τα μυστικά και τα κρατά καλά κρυμμένα, είναι ίσως η ιδανική επιλογή για τελευταίος σταθμός. Είναι η μοναδική ευκαιρία να τζογάρετε, να στοιχηματίσετε και δοκιμάσετε την τύχη σας χωρίς επιπτώσεις αφού δεν υπάρχει αύριο. Το ξενοδοχείο Bellagio έχει το δικό του καζίνο και οι υπηρεσίες που προσφέρει δε θα σας αφήσουν περιθώριο για να ψάξετε την έξοδο.
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 

 
2.  Hilton Whistler Resort & Spa (Whistler, Καναδάς)
 
Πως θα σας φαινόταν να περνούσατε τις τελευταίες μέρες στον χιονισμένο Καναδά και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα βορειότερα και ομορφότερα θέρετρα σκι του κόσμου στο χωριό Whistler; Για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την περιπέτεια, το πολυτελές ξενοδοχείο Hilton Whistler προσφέρει ειδυλλιακό τοπίο και μια σειρά από δραστηριότητες στη φύση όπως γκολφ και ποδηλασία στο βουνό. Τελειώστε τη μέρα σας με μια επίσκεψη στο σπα του ξενοδοχείου, μια βουτιά στην πισίνα και ένα μασάζ.
 
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 
3. Rome Cavalieri (Ρώμη, Ιταλία)
 
 
Ξοδέψτε τις τελευταίες σας στιγμές στην πολύβουη Ιταλική πρωτεύουσα που βρίθει ιστορίας. Το ξενοδοχείο Cavalieri βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης, πολύ κοντά σε όλα τα γνωστά μνημεία και δυο μίλια από το Βατικανό- ιδανικό για τους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τη Ρώμη από γωνία σε γωνία. Δεν πρέπει να παραλείψετε να κάνετε μια στάση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθώς είναι το μόνο στην πόλη που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin. Το εστιατόριο La Pergola προσφέρει στους επισκέπτες μια θέα που κόβει την ανάσα αλλά και μια συλλογή από 50,000 διαφορετικά είδη κρασιού στο κελάρι του.
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 
4.  Le Meridien (Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία)
Ψάχνετε ένα τρόπο διαφυγής από την καταστροφή και να περάσετε λίγες μέρες σε ένα μπανγκαλόου απολαμβάνοντας τη φύση και το τιρκουάζ χρώμα της θάλασσας; Το ξενοδοχείο Le Méridien που βρίσκεται στο ομώνυμο νησί, προσφέρει αυτό ακριβώς. Πρόσφατα ανακαινισμένο, τα δωμάτια του προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Οι επισκέπτες έχουν το δικό τους μπανγκαλόου και πρόσβαση σε μια «ιδιωτική» παραλία που μπορούν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους. Αν η προφητεία των Μάγια σας τρομάζει, τότε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε συνδυασμό με την τοποθεσία που βρίσκεται σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχάσετε το τέλος του κόσμου.
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
5.  Kruisherenhotel (Μάαστριχτ, Ολλανδία)
Το ξενοδοχείο Kruisherenhotel στο Μάαστριχτ είναι το ιδανικό κατάλυμα για να βρεθείτε αντιμέτωποι με την αποκάλυψη της 21ης Δεκεμβρίου. Ένα μείγμα αρχιτεκτονικής του 15ου αιώνα και του μοντέρνου design, είναι ικανά να μετατρέψουν μια πρώην εκκλησία σε ένα ξενοδοχέιο με 60 δωμάτια και σουίτες. Η ανακαίνιση του χώρου και η διακόσμηση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, του διακοσμητή Henk Vos και του καλλιτέχνη Ingo Maurer. Μην παραλείψετε να γευματίσετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κεντρικό κλίτος του καθεδρικού ναού και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κουζίνες από όλο τον κόσμο υπό μωβ φωτισμό και αντικρίζοντας τοιχογραφίες εποχής εκκλησιαστικού χαρακτήρα.  
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 
6. Ξενοδοχείο Jalta (Πράγα, Τσεχία)
HotelsCombined.com
Αυτό το ιδιαίτερο μπουτίκ ξενοδοχείο στην Πράγα, μπορεί να αποτελέσει την ιδανική τελευταία σας επιλογή καθώς έχει κηρυχθεί ιστορικό μνημείο προστατευόμενο από την Unesco. Στα συν του είναι ότι το υπόγειο του λειτουργεί ως καταφύγιο πλήρως εξοπλισμένο. Εσείς σκέφτεστε κάτι καλύτερο για την τελευταία μέρα του κόσμου; Για τους θαρραλέους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βγουν από το ξενοδοχείο παρά την προφητεία, το ξενοδοχείο βρίσκεται μόνο 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, που προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν το παραμύθι στους στην Τσέχικη πρωτεύουσα.  
 
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
7. Hotel Edouard 7 (Paris, France)
Το τέλος του κόσμου πλησιάζει και δεν υπάρχει πιο ρομαντική πόλη από το Παρίσι για να περάσετε τις τελευταίες σας στιγμές με το έτερο ήμισυ.  Επιλέγοντας το ξενοδοχείο Edouard, θα βρίσκεστε δίπλα στη διάσημη Όπερα του Παρισιού, στην Παναγία των Παρισίων και  στο Λούβρο. Μετά από μια μέρα περιήγησης στη γαλλική κουλτούρα, θα είστε κάτι παραπάνω από ευτυχείς να γυρίσετε σε ένα από τα πανέμορφα δωμάτια του ξενοδοχείου και να περάσετε ρομαντικές στιγμές ατενίζοντας με ένα ποτήρι κρασί το Παρίσι από το μπαλκόνι σας.
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 
8.  Ξενοδοχείο  President Wilson (Γενεύη, Ελβετία)
Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χλιδάτα ρετιρέ ξενοδοχείου στον κόσμο και σίγουρα είναι καθώς η «προεδρική σουίτα» του ξενοδοχείου President Wilson έχει 12 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια! Οι παροχές δεν σταματούν εδώ καθώς η σουίτα έχει ακόμα δωμάτια για μπιλιάρδο, γυμναστήριο, ιδιωτικό ασανσέρ, πιάνο και μια τεράστια βεράντα για να μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα της λίμνης της Γενεύης.

9. Ξενοδοχείο  La Chaumiere (Quillan, Γαλλία)
Για τους ταξιδιώτες που φοβούνται την περιπέτεια και θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην αιωνιότητα και να γλιτώσουν από τις συνέπειες της καταστροφής του κόσμου και της προφητείας των Μάγια, τότε το ξενοδοχείο La Chaumiere στη δυτική Γαλλία είναι η ιδανική επιλογή. Ο μύθος θέλει το Άγιο Δισκοπότηρο να θάφτηκε στον καθεδρικό ναό της περιοχής, στο ύψωμα του λόφου μόλις 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Τα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια του ξενοδοχείου αποτελούν ιδανικό τόπο ξεκούρασης και χαλάρωσης μετά από μια κοπιαστική μέρα σκαψίματος προς ανεύρεση του Δισκοπότηρου.
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr
 
10. Ξενοδοχείο Be Tulum (Tulum, Μεξικό)
Περάστε την τελευταία σας μέρα στην καρδιά της προφητείας των Μάγια, το Μεξικό. Όταν κάτι δε μπορείτε να το αποφύγετε, ψάξτε να βρείτε τρόπους για να το απολαύσετε! Ξεκινήστε βουτώντας στην παραλία Tulum, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο Be Tulum και στη συνέχεια απολαύστε το ποτό σας στη βεράντα του δωματίου σας ατενίζοντας την μαγευτική θέα του ωκεανού που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Δοκιμάστε τις τοπικές λιχουδιές στον κήπο του ξενοδοχείου και γεμίστε από την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος και οι ναοί των Μάγια.   
Ξενοδοχείο: http://www.trivago.gr

No comments:

Post a Comment