Sunday, December 16, 2012

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 3 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ


Αποχωρεί -λόγω συνταξιοδότησης- από την ΕΡΤ3 ο Δημήτρης Γιακουμέλος. Ένα καθ’ όλα έμπειρο στέλεχος του καναλιού και πολύτιμος συνεργάτης των μέχρι τώρα διοικήσεων, υπηρέτησε την ΕΡΤ3 επί 18 συναπτά έτη.

 
Στη πρόσφατη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής ο κ. Γιακουμέλος ανακοίνωσε την απόφασή του, καταθέτοντας μάλιστα και σχετικό υπόμνημα, το οποίο και ζήτησε να κοινοποιηθεί προς όλους τους εργαζόμενους του καναλιού τους οποίους και εκπροσωπούσε στη διοικούσα επιτροπή χρόνια τώρα.
Ο κ. Γιακουμέλος στο υπόμνημά του αναφέρεται στη σύσταση της ΕΡΤ3 λέγοντας χαρακτηριστικά πως για τον ίδιο η δημιουργία του Τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ Α.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε ένα όνειρο ζωής.
"Από 1983 μπαίνοντας στην ΕΡΤ Α.Ε. κατόπιν διαγωνισμού με την ειδικότητα ηλεκτρονικού, Ανωτέρας Σχολής, πάλεψα για τη δημιουργία του τρίτου καναλιού με πάρα πολλούς τρόπους και κυρίως μέσα από τα συνδικαλιστικά πόστα που κατά καιρούς κατείχα" τονίζει.
Ο κ. Γιακουμέλος δηλώνει υπερήφανος για τη μέχρι τώρα πορεία της ΕΡΤ3 και ζητεί από όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και προσοχή το έργο τους προκειμένου ο σταθμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

No comments:

Post a Comment