Tuesday, September 7, 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΝΟ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μπορεί να μη μάθαμε ποτέ αν ο Παπανδρέου συνάντησε όντως τον Μπόνο λίγο πριν τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή αλλά ο Ερντογάν όχι μόνο δεν έχασε την ευκαιρία αλλά φρόντισε να δοθεί στη συνάντηση του με τον «Μεγαλέξανδρο» Μπόνο η… δέουσα δημοσιότητα!

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής μία μέρα μετά τη συναυλία των U2 στην Τουρκία (όπου ήταν ο επόμενος σταθμός του συγκροτήματος μετά την Ελλάδα) άδραξε την ευκαιρία και συνάντησε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. Η’ μάλλον -για την ακρίβεια- τον Ερντογάν, δύο υπουργούς τους και την… κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού!

«Συνάντηση ανατολής-δύσης» την χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο Μπόνο ο οποίος δε δίστασε να δηλώσει μαγεμένος από τον Βόσπορο. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κάνει στον Ερντογάν δώρο ένα iPod!

Αν περιείχε και τραγούδια του συγκροτήματος το iPod είναι άγνωστο αλλά το συγκεκριμένο «κομμάτι» είναι από τη σειρά Red iPods, της οποίας μέρος των εσόδων πηγαίνει για την καταπολέμηση του AIDS στην Αφρική καθώς ο Μπόνο είναι -αν μη τι άλλο- γνωστός και για την πολιτική-κοινωνική του δράση.

No comments:

Post a Comment