Wednesday, September 15, 2010

EUROVOICE-23 ΚΑΙ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένας πρωτότυπος πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός, ο Eurovoice 2010, που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο, κορυφώνεται στην «Αθηνών Αρένα», στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, βραδιές κατά τις οποίες θα παρουσιάσουν τη
δουλειά τους ανερχόμενοι ποπ καλλιτέχνες, πλαισιωμένοι από τους Ενρίκε Ιγκλέσιας, Αναστάζια και Σάκη Ρουβά. Οικοδέσποινα θα είναι η Πάμελα Άντερσον.

Στον τελικό της Αθήνας, στις 24 Σεπτεμβρίου, θα διαγωνιστούν 33 ερμηνευτές, που επιλέχθηκαν μεταξύ όσων είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή, με ελεύθερη ψηφοφορία στο Internet, που ολοκληρώθηκε στις 25 Μαΐου. Ο νικητής θα επιλεγεί από τους θεατές, οι οποίοι θα ψηφίζουν δωρεάν, τόσο μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού eurovoice.tv, όσο και μέσω SMS.

Ο νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική
εταιρεία.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο 29χρονος Γιώργος Τεντζεράκης, τραγουδιστής με σπουδές κλασικής κιθάρας και υποκριτικής, που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2007.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή θα ανέβουν η Αναστάζια και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ την επομένη θα εμφανιστεί ο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Τον διαγωνισμό θα μεταδώσει απευθείας και τις δύο βραδιές η τηλεόραση του ANT1.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 24 ώς 240 ευρώ. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΕΟΤ.

No comments:

Post a Comment