Thursday, September 30, 2010

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Σεπτεμβριος 1966…
*Στην Θεσσαλονικη εμφανιζονται
οι MGC στο Water Lilly
η Ταμμυ και οι Σαουντς στο «Πουσσυκατ»
ο Ιταλος Νικολα ντ’ Αλεζιο (καλλιτεχνης της Durium) στο «Λουξεμβουργο»,οπου επισης εμφανιζεται η διασημη στριππερ Ριτα Καντιλλακ
*Στην Κατερινη η νεολαια εχει τα δικα της συγκροτηματα,τους Φραντικς,Πιεριανς,Κραμπς,Πουσσυκατς.
*Καθως φθανει ο Οκτωβριος 1966 η Ταμμυ και οι Σαουντς μετακομιζουν στο Γκρην Παρκ,διπλα στο θεατρο «Διανα».
*Για μια εβδομαδα ο Τονυ Πινελλι στην «Ρεμβη».
*Αρχιζει στον Ενοπλων Θεσσαλονικης η εκπομπη «Χρυση Δισκοθηκη» που θα διαρκεσει 20 χρονια.Οικοδεσποτης ο Λευτερης Κογκαλιδης.
*Συνεντευξεις στην ιδιωτικη Τηλεοραση Θεσσαλονικης δινουν οι παρεπιδημουντες,λογω φεστιβαλ κινηματογραφου,Σουζανα Γυορκ,Ζαν-Λουι Τρεντινιαν,Μπριζιτ Νιλσεν,Μανος Χατζηδακις,Ευη Μαραντη κ.α.
*Έναν χρονο μετα την διαλυση των Φορμιγξ ο τραγουδιστης του γκρουπ Τασος Παπασταματης παραμενει Νο 1 στην προτιμηση της νεολαιας.
*Στις 2 Οκτωβριου 1966 στο Σταδιο της Αθηνας οι Σπυρος Καρατζαφερης ,Συνεργατης Χωρις Ονομα και Ομηρος Αθηναιος παρουσιασαν την Χρυση Βραδια .40.000 θεατες χειροκροτησαν τουςΑιντολς,Ολυμπιανς,Σαουντς,Γαλαξιες,Ζου,Τσαρμς,Ταμμυ,Τζαγκουαρς,Στορμις,Ντρακονς,Λουμπογκ,Γκερλς,Στυλιστες.
*Τα δημοφιλεστερα τραγουδια της εποχης
ΗΠΑ-Cherish-Association
ΑΓΓΛΙΑ-I’m a boy-Who
ΒΕΛΓΙΟ-Le coups-Johnny Halliday
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-Summer in the city-Lovin’ Spoonfull
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Get away-Georgie Fame
ΔΑΝΙΑ-Black is black-Los Bravos
*Οι Στραιηντζερς εμφανιστηκαν στην Δραμα και Λαρισα
*Κάθε δευτερη Δευτερα ο Αλκης Στεας ηχογραφει την ραδιοφωνικη εκπομπη «Ρυθμικο ραντεβου» με νεα ταλεντα στο θεατρο «Αυλαια» του Τακη Κασση.
*Χορος των ντεμπυταντ(πρωτοεμφανιζομενων κοσμικων δεσποινιδων ηλικιας 17-23 ετων) ετοιμαζεται πυρετωδως από το Ασυλο του Παιδιου με την βοηθεια του ειλικρινως υμετερου.Θα πραγματοποιηθει στο ισογειο σαλονι του (παλιου

No comments:

Post a Comment