Friday, September 24, 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Η Μαρινελλα με τον Κωστα Σπυροπουλο ηχογραφησαν το «Κουβεντες,κουβεντες»,ελληνικη διασκευη του Paroles,paroles.
* «Αν μια μερα σε χασω» είναι η ελληνικη διασκευη του Si me dejas no vale.
*Το «Μια φωτια στην αμμο» του Στελιου Ροκκου είναι η διασκευη του Moonlight shadow.
*Το αποκαλουν Chart Show και γιατι όχι ένα ελληνικο ονομα,όπως Αντιστροφη Μετρηση;
*Πολλοι μεταφραστες που ετοιμαζουν τους ελληνικους υποτιτλους στην ελληνικη τηλεοραση μαυρα μεσανυκτα πηραν το πτυχιο τους –κι αν το πηρα.Διαβασαμε,λοιπον,…. Των ζουγκλων….
*Ακουσαμε σε μεσημβρινη εκπομπη από αγραμματο,ως ειθισται,συνεργατη:
-Με τι concept θα κανει το comeback της;
*Κι ενας άλλος :όταν εχεις στραμμενα τα φωτα της αντιληψης σου αλλου
*Παρκιν στην ελληνικη σημαινει σταθμευση.
*Σε προσφατο επεισοδιο της παντα ευχαριστης The Nanny ο υπεροχος Ραιη Τσαρλς επαιξε στο πιανο και τραγουδησε There is no place like home for the holidays.
*Στην ΔΕΘ μερικοι εχουν μεινει στο παρελθον.Τι σημαινει το πολυδιαφημισμενο disc festival με τις ανοικτες,δωρεαν συναυλιες;Τωρα,μαλιστα,που πεθανε ο δισκος και τα δισκομαγαζα υπεκυψαν στην πειρατεια,στις ευκολες αντιγραφες και στο δωρεαν κατεβασμα από το διαδικτυο…
*Αυτοι οι ανοητοι Αγγλομαθεις των αθηναικων διαφημιστικων γραφειων…Τι θα πει brands που λεει και ξαναλεει η διαφημιση για το νέο μεγαλο καταστημα της Θεσσαλονικης;Όχι,μην βιαστειτε να το εξηγησετε σ’εμενα αλλα σε θειες,γιαγιαδες και γειτονες που δεν ηταν αρκετα τυχεροι να μαθουν μια ξενη γλωσσα.
*Στη ΝΕΤ υπαρχουν δημοσιογραφοι που νομιζουν ότι η δεξιωση παρατιθεται!Αν δεν υπαρχουν προισταμενοι να τους διορθωσουν θα συνεχισουν να κακοποιουν την γλωσσα.
*Ο Τερενς Κουικ δεν ειχε σχεση με την ΕΡΤ 3.Οταν ηρθε στην Θεσσαλονικη ηταν για να παρουσιαζει τις ειδησεις και να συντονιζει το κλιμακιο της ΕΤ 1-μαζι με τον Δημητρη Χατζηπαρασκευα κι αργοτερα τον Βαγγελη Παντελιδη.Ο γραφων το θυμαται γιατι ηταν στο κλιμακιο της ΕΤ 2 μαζι με τον Γιαννη Λογοθετη.Η ΕΡΤ 3 ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ.Κι όταν εγινε ο Κουικ ηταν ηδη στην Αθηνα.Αυτα για την αληθεια που ουδενα ενοχλει.
*Αυτες οι διαφημισεις του 11880 με τις δηθεν Ιταλιδες μονο βραβειο ανοησιας μπορουν να διεκδικησουν.
*Σε μεσημβρινη εκπομπη πιστευουν ότι ολοι οι Ελληνες γνωριζουν τι σημαινει copy page;

No comments:

Post a Comment