Tuesday, September 14, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Νο 1 σταθμος στο ξενο ρεπερτοριο στην Κοζανη είναι ο Diva FM.
*Στην παραλια της Μακρης,στην Αλεξανδρουπολη,το καφε-εστιατοριο-μπαρ «Κυανη Ακτη»,που θυμιζει νησι των Κυκλαδων,είναι το καλυτερο μας.Στην γειτονικη παραλια της Αγιας Παρασκευης πολύ κοσμο συγκεντρωνε φετος το καλοκαιρι το μπητς μπαρ «Ιπποκαμπος».
*Αποψε στο Θεατρο Γης η Emma Shapplin.
*Στον ραδιοφωνικο σταθμο «Δρομος» (89,8) της Αθηνας,κάθε πρωι ο Δημητρης Παπανωτας με την Κατερινα Σεφερλη παρουσιαζουν την εκπομπη «Πρωινο στα FM».
*Στην Εδεσσα ηπιαμε καφε στον «Ψηλο Βραχο» με την εκπληκτικη θεα-σας το συστηνουμε- και γευματισαμε θαυμασια στην «Βεραντα»,στο χωριο Λυκοι,2χλμ εξω από την Εδεσσα,με τον σερβιτορο Βαγγελη να παιρνει αριστα στις δημοσιες σχεσεις.
*Σε αντιθεση με οσα γραφονται στην Ελλαδα ο Μπραντ Πιττ εχει σπιτα στο Λος Αντζελες,στη Νεα Ορλεανη και προσφατα αγορασε βιλα 15 δωματιων προς 40 εκατ. Δολλαρια στη Γενοβα της Ιταλιας.Η βιλα της Σαντορινης ηταν προφανως ονειρο απατηλο,θερινο,ωρισμενων ευφανταστων ρεπορτερ.
*13 τουνελ περναει ο ταξιδιωτης που από Θεσσαλονικη κατευθυνεται στην Πτολεμαιδα,μεσω της Εγνατιας Οδου.Στην κεντρικη πλατεια ηπιαμε καφε ενώ τραγουδουσαν εκατονταδες πουλια στα γυρω δενδρα.Απο αφισες στους δρομους πληροφορηθηκαμε ότι θα κανει μια εμφανιση εκει ο Ζαφειρης Μελας.
*Εκδηλωση στο «Νοησις» στις 22 Σεπτεμβριου για να τιμηθει ο Μανος Ιατριδης,από τους συντελεστες το 1960 στην δημιουργια του πρωτου τηλεοπτικου σταθμου στην Ελλαδα,στο περιπτερο της ΔΕΗ στην ΔΕΘ.
*Από το 1965 λειτουργουσε πειρατικος σταθμος στην Κατερινη.
*Αθηνα Ζαχαροπουλου,εκφωνητρια το απογευμα στην ιδιωτικη Τηλεοραση Θεσσαλονικης το 1965,και το βραδυ τραγουδιστρια στα «Καστρα».
*Ηταν επιτυχιες στην Βορεια Ελλαδα τον Δεκεμβριο 1965
1.TEREZA-Sergio Endrigo
2.SATISFACTION-Rolling Stones
3.PARLAMI-Peppino Gagliardi
4.ISABELLE-Charles Aznavour
5.LA NOTTE CHE SON PARTITA-Jimmy Fontana
6.IL SILENCIO-Nini Rosso-Dalida-Al Hirt
7.ALINE-Christophe
8.CAPRI C’EST FINI-Herve Vilard
9.MARY LEE-Sam the Sham
10.SCANDAL DANS LA FAMILLE-Dalida
*Summer De-lights ονομαζει η Starbucks μια σειρα καφε με λιγοτερες θερμιδες,όπως mocha frappuccino light/espresso frappuccino light/caramel frappuccino light/coffee frappuccino light με 91-129 θερμιδες

No comments:

Post a Comment