Tuesday, September 21, 2010

ΤΡΙΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Την τελευταια εβδομαδα Μαιου 1966 δημοφιλεστερο τραγουδι στη Βορεια Ελλαδα ηταν ο «Τροπος» των Ολυμπιανς.
*Ολο το καλοκαιρι του 66 οι Τσαρμς παιζουν στην Ροδο.
*Δημιουργειται στην Αθηνα η εταιρια M plus M Productions για την οργανωση συναυλιων και αλλων εκδηλωσεων σ’ολη την Ελλαδα.
*Οι Φαιακες παιζουν σε κλαμπ του Ροτερνταμ στο Βελγιο.
*Michelle ,το τραγουδι των Μπητλς,επειδη δεν κυκλοφορει σε δισκο 45 στροφων ,γινεται επιτυχια σε δυο διαφορετικες εκτελεσεις,με τους Overlanders και τους David and Jonathan.
*6 και 7 Ιουλιου 1966 θα εμφανιστει στα «Αστερια» της Γλυφαδας ο Τζοννυ Χαλινταιη.
*Ο Ρικαρντο Κρεντι ,που εμφανιζεται από το 1964 στην Ελλαδα,εμφανιζεται στα κοσμοπολιτικα «Καστρα» της Θεσσαλονικης.
*Το νέο συγκροτημα της Θεσσαλονικης,το 1966, Μπραιτνες αποτελειται από τους Ανδρεα Κουζελη,Ανδρεα Πετα,Τακη Τσωνη,Βασιλη Αρβανιτιδη.
*Επιστροφη στο 2010…Στις 24 Σεπτεμβριου στο Stage του Μυλου τραγουδουν η Δημητρα Γαλανη και η Ελενη Τσαλιγοπουλου,μαζι με τους Imam Baldi.
*12 σταθμοι διοδιων στην Εγνατια Οδο από την Ηγουμενιτσα εως τους Κηπους του Εβρου.Δεν λειτουργουν ακομα ολοι.
*Αυριο στον Ζυθο στα λαδαδικα ο Λουκιανος Κηλαηδονης.
*Την Τεταρτη 6 Οκτωβριου στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης ο Μανωλης Μητσιας με τον Γιαννη Βακαρελη.
*39η η Αθηνα στις 73 ακριβοτερες πολεις του κοσμου.
*Η Ναυαγοσωστικη Ακαδημια Ελλαδος Bayline Services προσφερει ολοκληρωμενη σειρα μαθηματων σε 6 εβδομαδες με 250 ευρω.Οι πτυχιουχοι μπορουν να εργαστουν στην ιδια εταιρια με αμοιβη 1150 ευρω,ασφαλεια και διαμονη σε παραλιες της Χαλκιδικης,Μυκονου,Σκιαθου,Ναξου και Σκοπελου.τηλ 2310-403.323.
*Τα σπα που ξεφυτρωνουν τελευταια στην Θεσσαλονικη και υποσχονται αναζωογονηση,ευεξια και χαλαρωση,προσφερουν μασαζ με λαδι η κρεμα,σοκολατα,μελι,ζεστες πετρες,αιθερια ελαια και σταφυλοθεραπεια.Τα 60 λεπτα κοστιζουν 60 ευρω.
*Le Moulin de Mougins,το αγαπημενο μας εστιατοριο στην Μουζεν κοντα στις Καννες,επεσε από 3 σε ένα αστερι.Σε ένα δειπνο που μας καλεσε καποιον Ιανουαριο εκει ο μανατζερ των Αμπα Στιγκ Αντερσον,ηταν ακομα παρων ο θρυλικος -ιδρυτικο στελεχος-Roger de Verge,που ειχε καθιερωσει τη νεα τοτε κι ελαφρια κουζινα του ηλιου.
*Για την καλυτερη bouillabaisse της Κυανης Ακτης συνιστουμε το πολύ ακριβο εστιατοριο Tetou,στην venue des Freres Roustan,Golfe-Juan 06220.Eξοχη η rouille,μαγιονεζα από ελαιολαδο,σαφφρον και πιπερι καγιεν.Το καταστημα υπαρχει από την δεκαετια του 20 και δεν δεχεται πιστωτικες καρτες.

No comments:

Post a Comment