Thursday, May 13, 2010

BIG BROTHER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δέκα χρόνια αφότου τρέλανε τα μηχανάκια της AGB εγκαινιάζοντας μία ολόκληρη εποχή για την ελληνική τηλεόραση και ανοίγοντας τον κύκλο των reality shows, το ''Big Brother'' επιστρέφει το φθινόπωρο στον Ant1, πιο προκλητικό και πιο... πικάντικο!

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα γίνει πιο... ελκυστικό για τα πολυπόθητα ''νεανικά κοινά'' το δημοφιλές reality, ούτε έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το κανάλι η προβολή του τη νέα σεζόν, αλλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει τον Big Brother να εισβάλει ξανά στις ζωές μας και στη μικρή οθόνη, όχι στο prime time αυτή τη φορά, αλλά στην απογευματινή ζώνη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λάτσιος σκέφτεται να τοποθετήσει το reality απέναντι από την ''Ζωή της Άλλης'' του Mega, που χτυπάει καθημερινά 60% .

Έτσι ελπίζει ότι θα προσελκύσει το δυναμικό κοινό και θα ανακόψει - έστω μερικώς - την ξέφρενη πορεία της καθημερινής σειράς του Mega, κάτι το οποίο δεν κάταφερε να κάνει με το Love Bites.

Οι πρώτες πληροφορίες επίσξς θέλουν το ''Κάρμα'' να συνεχίζει να προβάλλεται απέναντι από τα ''Μυστικά της Εδέμ΄΄ παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Θα γίνουν όμως οι απαραίτητες - αν όχι σαρωτικές - αλλαγές στη διανομη και στο σενάριο, έτσι ώστε να δίνει καλύτερο προβαδισμα στο κεντρικό δελτίο.

No comments:

Post a Comment