Tuesday, May 25, 2010

Ο ΚΗΑΝΟΥ ΡΗΒΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ένα ταξίδι... αλλιώτικο από τ’ άλλα, μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος μέσα σ’ ένα ερημικό διαστημόπλοιο, ετοιμάζεται να κάνει ο Keanu Reeves αφού συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που ετοιμάζει η Morgan Creek με τίτλο «Passengers».


Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου ο Jim Preston (ο χαρακτήρας του Reeves), ένας νεαρός μηχανικός, κάνει ένα ταξίδι 120 χρόνων σε ύπνωση προς έναν άλλο γαλαξία που έχει αποικηθεί. Όμως, μια βλάβη στο σύστημα θα «ξυπνήσει» τον Preston 100 χρόνια νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μοναδική του παρέα, κάποια ρομπότ και ανδροειδή.


Ένα χρόνο μετά, ο Jim αποφασίζει να ξυπνήσει κι άλλον έναν επιβάτη, την όμορφη δημοσιογράφο Aurora. Οι δυο τους θ’ αναζητήσουν τι ήταν αυτό που έκανε τον Jim να επιλέξει την Aurora ανάμεσα από τόσους άλλους επιβάτες, θα προσπαθήσουν να επισκευάσουν μια βλάβη στο διαστημόπλοιο και... φυσικά θα ερωτευτούν.


Τη σκηνοθεσία θ’ αναλάβει ο Ιταλός Gabriele Muccino («Seven Pounds», «The Pursuit Of Happyness») και το σενάριο έχει γράψει ο Jon Spaihts. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιανουάριο, ενώ αναζητείται ακόμα η ηθοποιός που θα παίξει την Aurora.

No comments:

Post a Comment