Thursday, May 20, 2010

ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΡΟΕ

Διάσημα κινηματογραφικά αντικείμενα θα δημοπρατηθούν τον Ιούνιο από τον οίκο δημοπρασιών Profiles in History. Ανάμεσά τους το μακρύ, στράπλες ροζ φόρεμα από σατέν που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία Οι Ανδρες Προτιμούν τις Ξανθές, το καπέλο της μάγισσας στο Μάγο του Οζ και τα χέρια-ψαλίδια του Ψαλιδοχέρη.

Το φόρεμα που φορούσε η ηθοποιός στη θρυλική σκηνή που τραγουδούσε το Diamonds are a Girl's Best Friend, μπορεί να πουληθεί μέχρι και 250.000 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών που δεν αναφέρει, ωστόσο, εάν μαζί θα δημοπρατηθούν και τα μακριά, ροζ γάντια της από την ίδια σκηνή.

Η δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 με 12 Ιουνίου θα περιλαμβάνει και το καπέλο της Κακιάς Μάγισσας της Δύσης από την ταινία του 1939 Ο Μάγος του Οζ, τα χέρια-ψαλίδια του Τζόνι Ντεπ από την ταινία του 1990 Έντουαρντ ο Ψαλιδοχέρης, το φωτόσπαθο του Νταρθ Βέιντερ από την ταινία του 1983 Star Wars: Η Επιστροφή των Τζεντάι.

Επίσης, θα δημοπρατηθούν το κοστούμι και μία κιθάρα του Έλβις Πρίσλεϊ και το περίστροφο του Στιβ Μακουίν από την ταινία Και Οι Επτά Ήταν Υπέροχοι.

Το φόρεμα της Μονρόε είναι, σύμφωνα με τον οίκο, το ακριβότερο αντικείμενο που θα δημοπρατηθεί.

No comments:

Post a Comment