Friday, May 21, 2010

TO ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Ο καλός παιδικός του φίλος του αδικοχαμένου Michael Jackson, David Gest, δήλωσε ότι ετοιμάζει ένα επικό 4ωρο ντοκιμαντέρ με πλήθος συνεντεύξεων από φίλους και μέλη της οικογένειας, επιχειρώντας να αναδείξει το αληθινό πρόσωπο του Βασιλιά της Ποπ.


«Έχω προσπαθήσει να δείξω τον Michael υπό ένα αληθινά μοναδικό πρίσμα. Πέρασα τους τελευταίους τρεις μήνες ταξιδεύοντας στον κόσμο και παίρνοντας συνεντεύξεις από τους ποιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Πιστεύω ότι αυτό το «ποπ» ντοκιμαντέρ θα ψυχαγωγήσει και θα ενημερώσει σε ίσες δόσεις σχετικά με το ποιος ήταν ο αληθινός Michael Jackson. Ελπίζω ότι αυτό θα χρησιμεύσει σαν μια διαθήκη στο χρόνο για την ευσπλαχνία και την αγάπη που είχε για όλο το ανθρώπινο είδος. Ήταν ένα πολύ σύνθετο άτομο και αυτή η δουλειά αποκαλύπτει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του», δήλωσε ο Gest.


Το ντοκιμαντέρ, που θα διανεμηθεί παγκοσμίως, θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τον Smokey Robinson, τη Whitney Houston, την Dione Warwick και τον προσωπικό βοηθό του Michael, Frank Cascio, και θα δίνει το χρονικό της μανίας του με την εμφάνισή του, τους γάμους του με τη Debbie Rowe και τη Lisa Marie Presley, καθώς και τη μάχη του με τα χάπια. Επιπλέον, η μητέρα του, Katherine θα αφηγηθεί πολλές ιστορίες για το γιο της, ενώ θα περιλαμβάνει και μια σπανιότατη συνέντευξη ανάμεσα στον Jackson και τον Gest, που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.


Ο αδερφός του Jackson, Tito, δήλωσε ότι αναμένει πολλά από το ντοκιμαντέρ: «Ο David είχε μια από αυτές τις σπάνιες φιλίες με τον Michael, όπου ο Michael μπορούσε να είναι πάντα ο εαυτός του. Σαν έφηβοι και αργότερα σαν εικοσάρηδες ήταν αχώριστοι και πάντα έμπλεκαν σε φασαρίες και έκαναν φάρσες στους πάντες. Ο David ήταν ουσιαστικά ο άλλος μας αδερφός. Δε φοβήθηκε ποτέ να αντιμετωπίσει τον Michael και να του πει την αλήθεια, άσχετα αν αυτός ήθελε να την ακούσει ή όχι».

No comments:

Post a Comment