Σπέτσες,  – Το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel και η Volvo, η pre-mium μάρκα αυτοκινήτων που κατέχει την κορυφαία θέση στην ασφάλεια, συναντιούνται τη φετινή σεζόν σε μία συνεργασία που συνδέει αρμονικά τις αξίες που αντιπροσωπεύουν τα δύο brand names.

Το Poseidonion Grand Hotel με παρουσία 100 και πλέον ετών στην ελληνική φιλοξενία, φέρει μαζί του αρχές που διατηρούνται στο πέρασμα των χρόνων, οι οποίες όχι μόνο δεν αλλοιώνο-νται, αλλά εξελίσσονται και εναρμονίζονται με την κάθε εποχή.
Η Volvo, εστιάζοντας στον άν-θρωπο και τις ανάγκες του από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, το μακρινό 1927, αφού κατέκτησε δικαιωματικά την πρώτη θέση στην ασφάλεια μέσα από σειρά εφευρέσεων και καινοτομιών, τα τελευταία χρόνια εκφράζει τη μοντέρνα πολυτέλεια, με σημαία τη σουηδική καταγωγή, το σκανδιναβικό design και την τεχνολογική πρωτοπορία.
Οι κοινές, ανθρωποκεντρικές αξίες είναι αυτές που έφεραν τα δύο κορυφαία brands πιο κοντά, σε μία μοναδική συνεργασία. Αυτό το καλοκαίρι Poseidonion Grand Hotel και Volvo ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία του επισκέπτη.
Η μοναδικότητα που χαρα-κτηρίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε έχει να κάνει με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους στο χώρο της φιλοξενίας, είτε με τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, τις ανά-γκες του και πάνω απ’ όλα την ασφάλειά του στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κοινό όραμα.
Αυτή τη σεζόν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να απολαύσουν το αποτέλεσμα αυ-τής της συνεργασίας, εμπνευσμένης κατά κύριο λόγο από τον άνθρωπο, μια συνεργασία που υ-μνεί την αισθητική, την ποιότητα, την φροντίδα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό την αποκορύφωση της εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπε-τσών στους καλεσμένους του.
Ένα Volvo XC90 χρησιμοποιείται από το Poseidonion Grand Hotel για να προσφέρει στους επισκέπτες μία επιπλέον premium εμπειρία κατά τη διαμονή τους, ενώ ένα VIP test-drive με μοντέλο της Volvo είναι στη διάθεσή τους μετά το τέλος αυτής.
Η Volvo Car Hellas
Image result for Volvo Car Hellas
H Volvo Cars, με έτος ίδρυσης το 1927 και έδρα το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων παγκοσμίως.
Απασχολεί περισσότε-ρους από 20.000 εργαζόμενους και διαθέτει τα αυτοκίνητά της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ένα δίκτυο περίπου 2.300 εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.
Πλήθος εφευρέσεων, από τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων το 1959 έως το City Safety – το σύ-στημα αποτροπής συγκρούσεων, την ανίχνευση πεζών με αυτόματη πέδηση και τον αερόσακο πεζού, πιο πρόσφατα, έχουν καταστήσει τη Volvo συνώνυμο της ασφάλειας. Σήμερα, η σουη-δική μάρκα είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, έχοντας ήδη παρουσιάσει συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό της νέας Σειράς 90.
Στην Ελλάδα, η Volvo Cars αντιπροσωπεύεται από τον Ιούλιο του 2002 από την Volvo Car Hellas Α.Ε.. Η Volvo Car Hellas είναι υπεύθυνη για τη γενικότερη στρατηγική της μάρκας στην Ελλάδα, δηλαδή την πολιτική marketing και δημοσίων σχέσεων, πωλήσεων, ανάπτυξης δικτύου και εκ-παίδευσης, καθώς και το service και τις υπηρεσίες μετά την πώληση.
Το Poseidonion Grand Hotel
Το Poseidonion Grand Hotel αποτελεί ορόσημο για περισσότερο από έναν αιώνα στο νησί των Σπετσών.
Με τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία και την αριστοκρατική του αύρα, θυμίζο-ντας ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας, το Ποσειδώνιο από τη γέννησή του αποτέλεσε κέντρο του κοσμοπολιτισμού έχοντας φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια την κορυφαία ελίτ του επιχειρη-ματικού, ακαδημαϊκού και διπλωματικού κόσμου.
Μετά την απαιτητική αλλά άκρως επιτυχημένη αναγέννηση του Ποσειδωνίου που ολοκληρώ-θηκε το 2009, το ξενοδοχείο παραμένει ένα επιβλητικό αρχιτεκτόνημα το οποίο προκαλεί δέος σε κάθε επισκέπτη.
Εκτός από τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας, το Poseidonion Grand Hotel όντας στην καρδιά της κοινωνικής ζωής νησιού εξακολουθεί να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις Σπέτσες.
Το Poseidonion Grand Hotel με το υψηλό επίπεδο της γαστρονομίας, τις πρώτης τάξεως υπηρε-σίες ομορφιάς και ευεξίας, καθώς και την διοργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων και ονειρικών
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ… www.poseidonion.com

Poseidonion Grand Hotel, Dapia, Spetses

Tel.: +30 22980 74553,
Fax: +30 22980 74248,
Email Addresses
General email: info@poseidonion.com
Reservations: res@poseidonion.com