Thursday, August 31, 2017

MIAMI

Ονειρική έπαυλη με λιμνοθάλασσα και τροπική βλάστηση

1.200 luxurious τετραγωνικά αξίας 30.000.000 δολαρίων 

Όποιος αναζητάει ένα υπέροχο τροπικό παράδεισο στη θάλασσα του Μαϊάμι, η έπαυλη που μετέτρεψαν αρχιτέκτονες του βραζιλιάνικου αρχιτεκτονικού γραφείου Studio MK-27 είναι ό,τι πιο κατάλληλο για αυτόν. Εδώ τα πράγματα φεύγουν από τα συνηθισμένα και ο ιδιοκτήτης μπαίνει στην κυριολεξία σε έναν άλλο κόσμο.
Εξωτερικά του σπιτιού υπάρχει μια φυσική λιμνοθάλασσα με ψάρια που μπορείς να κολυμπήσεις, μεγάλη βλάστηση από δέντρα και φυτά, ρυάκια και πισίνα με θαλασσινό νερό. Το σπίτι ενώνεται με τη λιμνοθάλασσα με μια γέφυρα. Εκεί μπορείς να αφήνεις και το σκάφος σου αν είναι μέχρι 28 μέτρα.
Η πολυτελής οικία, που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το ξύλο με την πέτρα, είναι 1.200 τετραγωνικά μέτρα και πωλείται 30 εκατομμύρια δολάρια. Η εσωτερική διακόσμηση ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα. Μεγάλοι και λειτουργικοί χώροι που μπορούν να υποδεχτούν πολλά άτομα. Για ηρεμία και χαλάρωση το roof garden  είναι το κατάλληλο μέρος. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα πολυτελές καταφύγιο μέσα σε μια μικρή ζούγκλα.

No comments:

Post a Comment