Saturday, August 26, 2017

Αυτή είναι η έπαυλη που αγόρασε η Rihanna στο Hollywood

Δίνοντας 6,8 εκατ. δολάρια

Γειτόνισσα με την Kendall Jenner, το 20χρονο μοντέλο της οικογένειας των Kardashians, γίνεται η γνωστή τραγουδίστρια της r’n’b Rihanna, η οποία ανακοίνωσε την αγορά μιας υπέροχης έπαυλης στο δυτικό Hollywood του Λος Άντζελες.
Η 29χρονη από τα Barbados, σύμφωνα με το TMZ,  έδωσε για το πολυτελές αυτό σπίτι 6,8 εκατομμύρια δολάρια ενώ η αρχική τιμή πώλησης ήταν 8 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μεσογειακού τύπου αυτό οίκημα, το οποίο είναι χτισμένο την εποχή του παλιού καλού Hollywood, διαθέτει μεταξύ άλλων: Δέκα μεγάλα δωμάτια με τζάκι, 8 μπάνια, master υπνοδωμάτιο με εβένινα πατώματα και πριβέ βεράντα, μπαρ, spa, βιβλιοθήκη, αίθουσα σινεμά, δωμάτιο μπιλιάρδου, γυμναστήριο, ένα μεγάλο δωμάτιο για γκαρνταρόμπα, prive πάρκινγκ 8 αυτοκινήτων και μεγάλη εξωτερική πισίνα με απίστευτη θέα στη γνωστή οδό Sunset Strip.
Και όσο για τον πρώην της Rihanna, τον 30χρονο Drake, την ώρα που εκείνη ετοίμαζε τα πράγματά της για τη μετακόμιση, εκείνος δημοσίευε φωτογραφία στα social media στην οποία ποζάρει φορώντας κάλτσες από τη συλλογή της. 

No comments:

Post a Comment