Το βραβευμένο σε παγκόσμιο επίπεδο Kenshō Fine Dining Restaurant ετοιμάζεται να υποδεχθεi έναν από τους σημαντικότερους Chef του κόσμου, τον Quiche Dacosta.

Στην ίδια αισθητική και φιλοσοφία µε αυτή του ξενοδοχείου κινείται και το εστιατόριο του Kensho, υπηρετώντας την υψηλή γαστρονομία.
Ο Chef Quiche Dacosta βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin,που έχει ανακηρυχθεί από τη Διεθνής Ακαδημία Γαστρονομίας ως ένας από τους 10 κορυφαίους Chef του κόσμου,θα βρεθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο,στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Kenshō για να δημιουργήσει μαζί με τον Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη και τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο του Kenshō, ένα μοναδικό μενού για τους «τυχερούς» που θα κλείσουν θέση εγκαίρως!!!
Kensho Fine Dining Restaurant
Έχοντας και οι δύο Chef ως αφετηρία την παραδοσιακή κουζίνα των τόπων τους, με απόλυτο σεβασμό στα υλικά τους και με στόχο τη δημιουργία μια εμπειρίας που σε φέρνει πιο κοντά στην κουζίνα της πατρίδας σου και κατ’ επέκταση στον εαυτό σου,υπόσχονται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
Το 4-hands event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Kenshō, στον Ορνό της Μυκόνου. 
Για κρατήσεις: restaurant@kenshomykonos.com & 2289025303