Wednesday, August 23, 2017

11 ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ


Με τον έβδομο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» να εξελίσσεται, οι πιο επιβλητικοί πύργοι στον κόσμο μας καλούν να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι, μακριά από τα συνηθισμένα. Ένα παραμύθι καλοκαιρινό, με κάστρα, ιππότες και πολλές ιστορίες συνομωσίας. Το διαδικτυακό Tripping.com προτείνει 11 τέτοια κάστρα βγαλμένα από σκηνή του «Games of Thrones». Εδώ ο χρόνος σταμάτησε.

Chateau Du Brou, Γαλλία

Βρίσκεται στην επαρχία Touraine (Τουρέν), μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Οι τυχεροί που θα μείνουν στις 13 σουίτες του θα γευματίζουν σε μια αίθουσα 60 ατόμων, θα απολαμβάνουν ατελείωτες βόλτες στη φύση και θα ζήσουν για όσο καιρό μείνουν καλύτερα και από βασιλιάδες.

County Meath Castle, Ιρλανδία

To επιβλητικό αυτό κάστρο έχει 6 μεγάλα υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 15 άτομα. Η ηρεμία και η ομορφιά του τοπίου είναι στα συν του.

Croatian Luxury Villa, Κροατία

Ένα μέρος που υπόσχεται τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας. Το παλάτι που είναι σε στυλ μπαρόκ χτίστηκε το 1612 και διαθέτει πισίνα, spa, σάουνα, και σουίτα για απολαυστικό μασάζ. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το κελάρι του όπου θα βρείτε σπάνιες και πανάκριβες ετικέτες κρασιού.

Medieval Castle, Γαλλία

Κάστρο του 18ου αιώνα, στην περιοχή Goudourville, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Πρόκειται για ένα υπέροχο μέρος που νομίζεις ότι θα συναντήσεις τον Ερρίκο τον τέταρτο και τους εκλεκτούς καλεσμένους του. Οι ιδιοκτήτες του κάστρουν κράτησαν πολλά στοιχεία από το κλασικό του ύφος και τα πάντρεψαν με το σήμερα. Μεταξύ άλλων θα βρείτε και μια υπέροχη πισίνα.

Οld XVIII Century Palace, Ισπανία

Το 18ου αιώνα κάστρο βρίσκεται στην πόλη Jerez de la Frontera (Χερέθ ντε λα Φροντέρα) του δήμου Ανδαλουσίας και διαθέτει 6 πολυτελείς σουίτες, με το δικό τους μπάνιο, πριβέ γκαράζ για 3 αυτοκίνητα, εσωτερική πισίνα όπου μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου τους χειμερινούς μήνες, βιβλιοθήκη και υπέροχους κήπους.

Castle on Glen, Νέα Υόρκη

Οι λάτρεις όχι μόνο του “Games of Thrones” αλλά και του “Downton Abbey” θα βρουν εδώ τον παράδεισό τους. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα οργάνωσης θεματικού πάρτυ καθώς ο πύργος αυτός διαθέτει βεστιάριο με ρούχα εμπνευσμένα από τις εποχές των βασιλιάδων.

Venetian Palazzo, Βενετία, Ιταλία

Πρόκειται για έναν απίστευτο πύργο-μουσείο, όπου παντρεύει το βασιλικό lifestyle με την glam πλευρά του σήμερα και δεν βρίσκεται απομονωμένο στην εξοχή αλλά στην πόλη της Βενετίας. Από τους πιο hot ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Albion Castle, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Είναι κατάλληλο για αποδράσεις φίλων, που θα πρέπει όμως να έχουν προμηθευτεί και τα απαραίτητα γιατί είναι απομονωμένο. Χτίστηκε το 1870 από τον Hamlin Burnell, έναν νεαρό Βρετανό που μετακόμισε στην περιοχή. Στο παρελθόν ήταν ζυθοποιείο που έκλεισε το 1919. Το 2011 πουλήθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Westbury Castle, Βόρεια Ουαλία

Κάποτε έμεναν εδώ οι Mostyns, μια από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ουαλίας. Το οίκημα που χωρίζεται στα δύο έχει στο ένα μέρος 9 μεγάλα δωμάτια με τζάκι, και στο άλλο δυο υπνοδωμάτια. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα να μείνουν 30 άτομα, όπου θα απολαμβάνουν το γεύμα τους σε μια τραπεζαρία βγαλμένη από άλλη εποχή.

Tawstock Castle, Αγγλία

Ο πύργος αυτός βρίσκεται στο Βόρειο Ντέβον της κομητείας του νοτιοδυτικού τμήματος της Αγγλίας και υπόσχεται ονειρικές διακοπές σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και ξεκούρασης. Στα highlights του είναι η πριβέ ταράτσα και μυστικοί κήποι όπου μπορείς να χαθείς για να ονειρευτείς ιστορίες με ιππότες και άλογα.

No comments:

Post a Comment