Wednesday, August 16, 2017

Η Μαρία-Ολυμπία έκλεισε τα 21 και κάνει πάρτυ διαρκείας

Η πολύ χαριτωμένη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αναδεικνύεται σε νέο fashion icon 

Τα media αναζητούν διαρκώς νέα «είδωλα» και συναρπαστικές ανθρώπινες ιστορίες για να μαγνητίζουν τους θεατές και τους αναγνώστες τους, αληθινά-«παραμύθια» που κάνουν τον γύρο του κόσμου, διαρκούν λίγα λεπτά της ώρας και έπειτα εμφανίζονται τα επόμενα. Σε αυτόν τον ατέρμονα κύκλο, συχνά-πυκνά, εκ των πρωταγωνιστών τα τελευταία 1-2 χρόνια είναι η 21 ετών Μαρία-Ολυμπία, το μεγαλύτερο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, που στο εξωτερικό και κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία παρουσιάζονται ως «εστεμμένο πριγκιπικό ζεύγος» και η μικρή Ολυμπία ως «πρίγκιπισσα».
Άλλωστε, τι το πιο συναρπασικό και ενδιαφέρον για τον αναγνώστη, που δεν χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ, από μία πολύ χαριτωμένη νεαρή «πρίγκιπισσα», σπουδάστρια, μοντέλο και celebrity, ιδιαιτέρως πολυφωτογραφημένη παρέα με διάσημους κοσμικούς του διεθνούς jetset και με ένα μέλλον στη μόδα αλλά και στην κοινωνική ζωή που φαντάζει υπέρλαμπρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εκτός από τα συνηθισμένα κοσμικά περιοδικά της Βρετανίας, με την Ολυμπία ασχολήθηκε πρόσφατα και το οικονομικό site Business Insider, μία από τις «βίβλους» της παγκόσμιας οικονομικής ζωής, η οποία αρκετά συχνά «εισβάλλει» και στο lifestyle των ανθρώπων που κάνουν το χρήμα να κινείται.
Ο Ιούλιος ήταν μήνας εορτασμών για την οικογένεια του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, καθώς σε ένα υπέρλαμπρο πάρτυ στο γραφικό -μεσαιωνικής εποχής- χωριό Farmington, του Gloucestershire, παρουσία δεκάδων λαμπερών καλεσμένων, πατέρας και κόρη γιόρτασαν τα γενέθλια τους, με τον Παύλο να κλείνει τα 50 (ήδη από το Μάιο) και την Ολυμπία τα 21. Μάλιστα, οι εορτασμοί είχαν και συνέχεια, καθώς δύο εβδομάδες αργότερα, στη Μύκονο, η χαριτωμένη εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνουγιόρτασε ξανά την ενηλικίωση της, σύμφωνα με τα βρετανικά έθιμα (το λεγόμενο«Coming Of Age»), με φίλους και την οικογένεια της.
Το πάρτυ στον πύργο του Farmington ήταν πραγματική υπερπαραγωγή και το παρών έδωσαν φίλοι της οικογένειας, κληρονόμοι, αλλά και διάσημες φίλες της Μαρίας-Ολυμπίας, όπως ο Βασιλιάς της Iσπανίας Φίλιππος, η Πάρις και η Νίκι Χίλτον αλλά και ο διάσημος σχεδιαστής Valentino. Το dress code ήταν κάπως ιδιαίτερο αφού όλοι οι καλεσμένοι είχαν επιλέξει εκκεντρικές ενδυμασίες για την συγκεκριμένη βραδιά. Η Μαρία-Ολυμπία φόρεσε μία χρυσή τουαλέτα Steven Khalil, με τούλι στο τελείωμα, πολύτιμους λίθους στο μπούστο, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το εκκεντρικό καπέλο της καθώς και τα Gucci αθλητικά-πλατφόρμες της. Η Μαρί Σαντάλ ήταν πιο απλή στο ντύσιμο αλλά έδωσε έμφαση φορώντας ένα τεράστιο καπέλο με αστέρια.
Όσο για τους καλεσμένους φόρεσαν τα πάντα: από κέρατα, στεφάνια με φτερά μέχρι ροζ πούπουλα και τιάρες με ακτίνες του ήλιου. Το πάρτι είχε υπέρλαμπρες τουαλέτες, μουσική, χορό, ιδιαίτερη διακόσμηση και ποτά, ενώ όσοι βρέθηκαν εκεί δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media έβαζαν το hashtag #5021revolution,αναφερόμενοι στην ηλικία του Παύλου και της Μαρίας-Ολυμπίας.
Όσο για τη Μαρία-Ολυμπία; Συνεχίζει να φοιτά στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και παράλληλα παίρνει μέρος σε αρκετές καμπάνιες διασήμων οίκων μόδας, με πιο πρόσφατη αυτή των Dolce & Gabbana 

No comments:

Post a Comment